סטייק פרגית
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
ק"ג
סטייק עוף, בנתחים שלמים
למרינדה:
מיץ מלימון אחד טרי
3
כפות
סילאן תמרים
1/4
כוס
שמן זית
2
כפיות
חרדל
2
יח'
שיני שום
1
יח'
בצל גדול
2
כפות
רסק עגבניות
1/4
כפית
פלפל שחור
1/4
כפית
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מנקים את נתחי הפרגית ומייבשים היטב על מגבות נייר.
  2. מניחים את כל חומרי המרינדה במעבד מזון, ומעבדים למחית חלקה.
  3. מעבירים את הפרגית לכלי אחסון או לתבנית מלבנית, ויוצקים עליהם את המרינדה. מחכים חמש דקות. הופכים כדי שכל הבשר יהיה שרוי בנוזלים של המרינדה.
  4. מחממים מחבת פסים (בבית) או גריל פחמים (בחוץ), וצולים את הסטייקים על חום גבוה כארבע דקות מכל צד (תלוי בגודל).