אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 165 מעלות ומשמנים את התבנית, אם משתמשים בתבנית אינגליש, משמנים תבנית בתרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה, אם משתמשים בתבנית קוגלהוף, משמנים את התבנית בתרסיס שמן ומקמחים.
- מערבבים את הקמח, המלח, אבקת האפייה ואבקת הסודה בקערה.
- בקערה גדולה טורפים באופן נמרץ את הביצים עם הסוכר במשך דקה, עד שהתערובת תפוחה ואוורירית בצבע צהוב בהיר.
- מוסיפים לתערובת הביצים את קליפת הלימון המגורדת, היוגורט, התה המוכן, עלי התה ותמצית וניל. מוסיפים את השמן בהדרגה, תוך כדי טריפה על להטמעתו. משתדלים למזוג את השמן באיטיות כדי לשמור על אווריריות הבלילה.
- מוסיפים את תערובת החומרים היבשים ומערבבים רק עד לאיחודם בתערובת.
- מעבירים את הבלילה לתבנית, מטיחים את התבנית עם הבלילה על גבי משטח עבודה על מנת להוציא בועות אוויר מיותרות. מפזרים מעל את הסוכר ואופים כשעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי לגמרי. מניחים לעוגה להצטנן לחלוטין לפני שמחלצים אותה מהתבנית.