אופן ההכנה:
- חותכים את הסלמון לקוביות. מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב.
- מחממים מחבת, מוסיפים את השמן וצורבים את הסלמון כדקה מכל צד, עד להשחמה. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים למחבת את הרוטב ומבשלים כדקה, עד שהוא מסמיך מעט. מוסיפים את קוביות הסלמון ומבשלים כדקה, תוך שמוזגים מהרוטב על הדג בעזרת כף.
- מעטרים בפלפל צ'ילי ובבצל ירוק ומגישים מיד, מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן או פירה.
שפית בת חן דיאמנט עורכת סדנאות בישול ואפייה