שייק אוכמניות וגוג'י ברי
המצרכים:
מתקן סיליקון להכנת ארטיקים בבית
1/2 2 כוסות קרם קוקוס
1/2 1 כוס אוכמניות טריות או קפואות
1 כף גוג'י ברי, מושרה למשך כחצי שעה במים פושרים
3 כפות מיץ לימון טרי
6 כפות סירופ מייפל אמיתי
לקישוט –
חופן אוכמניות
1 כף גוג'י ברי יבשים
אופן ההכנה:
- מכינים את השייק - מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר, פרט לרכיבים שנועדו לקישוט, ומעבדים עד למרקם קרמי. מכניסים למקפיא למשך הלילה או לפחות לכמה שעות.
- להכנת ארטיק: מעבירים את השייק למתקן לארטיקים, מכניסים לכל כלי 2-3 אוכמניות ו-2-3 גרגירי גוג'י ברי, ושופכים עליהם את התערובת.
- מכניסים למקפיא למשך הלילה. מוציאים, מקשטים ומגישים.
שוקו קר ובריא
המצרכים:
1 כפית שטוחה אבקת קקאו נא (או אבקת חרובים)
1/2 כפית מאקה טריקולר
1 כפית סירופ מייפל אמיתי או דבש
1 כוס חלב אורז קר
אופן ההכנה:
- מערבבים את המאקה והקקאו עם קצת מים רותחים.
- מוסיפים את כפית המייפל, מערבבים היטב ומוסיפים את החלב, ומגישים.
מילקשייק ארוניה - מאקה סגלגל
המצרכים:
1 כוס חלב שקדים
1 בננה בשלה קפואה, פרוסה לפרוסות
2 תמרים מזן מג'הול מגולענים
1 כפית מאקה טריקולור
1/2 כפית אבקת ארוניה-ברי
1 כף חמוציות
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר ומעבדים היטב עד לקבלת מרקם קרמי.
- מעבירים לכוס גדולה ומגישים.
שייק ירוק
המצרכים:
1 כפית אבקת עשב שעורה
1 כפית אבקת מורינגה
1 כפית גולדן ברי
1 כפית זרעי צ'יה
1 כוס חלב קוקוס או אורז או שקדים
2 תמרים מסוג מג'הול, מגורענים
1 בננה בשלה או מנגו בינוני
1 קיווי רך או תפוח אדום
קוביות קרח
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר.
- מערבלים עד לקבלת המרקם הרצוי, מוזגים לכוס ומגישים.
המתכונים באדיבות מורן פלד טבלוביץ, נטורופתית ורואו פוד שף, ברא צמחים