אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית או מרפדים בעטרות נייר.
- רוטב השקשוקה - מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים כדקה. מוסיפים יתר המרכיבים, מערבבים, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות, עד לריכוך הפלפל.
- המאפינס - טורפים את הביצים עם השמן, היוגורט, המלח והפלפל, עד לקבלת בלילה אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומערבבים עד לאיחוד.
- ממלאים את השקעים בבלילה עד ל-2/3 מגובהם, מוסיפים כף מהרוטב לכל שקע ומערבבים עם סכין בתנועה סיבובית. אופים כ-30 דקות. להגיש חם.