אופן ההכנה:
- הבצק: מערבבים בעזרת כף את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המים החמימים ומערבבים עד לאיחוד המרכיבים.
- מוסיפים את שמן הזית והמלח ולשים את הבצק במשך כ-2 דקות, עד לקבלת בצק אחיד, רך ונוח לעבודה (אם הבצק יבש או מתפורר, יש להוסיף לו מעט מים בהדרגה). מכסים את הקערה במגבת ומניחים לבצק לנוח כ-10 דקות.
- הרוטב: מערבבים בקערית את מרכיביו.
- מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר המחבת ובעובי של 4-3 מ"מ (כדי שהעבודה עם הבצק תהיה נוחה יותר, מומלץ לרדד אותו על נייר אפיה ולקמח את המערוך).
- מחממים על אש בינונית-גבוהה מחבת עם ציפוי למניעת הידבקות. מברישים בשמן ומניחים בה את הבצק. מכסים ומחממים במשך כ-2 דקות.
- הציפוי: הופכים בזהירות את הבצק ומנמיכים את עוצמת הלהבה. מורחים את הרוטב ומפזרים את הגבינה ואת התוספות. מכסים ומחממים 7-5 דקות, עד שהגבינה מותכת והבצק מוכן.