אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מערבבים את המחמאה עם הסוכר וסוכר הווניל עד לקבלת קרם חלק.
- מוסיפים את הביצים, את הקוקוס ואת ההל ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ולשים עד לקבלת בצק אחיד במרקם חלק.
- מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים חלק אחד לעלה בעובי של כ-0.5 ס"מ וקורצים ממנו עוגיות. חוזרים על התהליך עם יתר הבצק.
- מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים 25-20 דקות, עד להזהבה. מצננים ושומרים בכלי אטום עד שבועיים.