ארטיק מלון

המצרכים: 1/2 מלון כתום 1 כף מייפל טבעי
2 צפייה בגלריה
(צילום: Canava)
אופן ההכנה:
  1. קולפים את המלון וחותכים לקוביות.
  2. מכניסים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מוסיפים כף מייפל טבעי ומערבבים היטב.
  4. מעבירים לתבניות ארטיק עם מקל עץ, ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות.

ארטיק שוקו-בננה

המצרכים:
4 בננות 1 חפיסה שוקולד מריר, מומס חופן סוכריות צבעוניות או חופן שבבי קוקוס או חופן שברי אגוזים
2 צפייה בגלריה
(צילום: Canava)
אופן ההכנה:
  1. חוצים את הבננות לחצי לרוחב, ומשפדים על מקל ארטיק או שיפוד עץ.
  2. טובלים כל בננה בקערה עם השוקולד המריר המומס, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
  3. מקשטים בסוכריות צבעוניות ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
המתכונים באדיבות אתר פירות וירקות "שוקיט"