אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
- טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, הקמח, אבקת האפייה וגבינת פילדלפיה.
- בקערה נפרדת, מערבבים את השמנת עם החלב, הליקר והווניל. אפשר להכפיל כמויות, לטרוף הכל יחד ולשמור מחצית מהבלילה לקצפת (ראו בהמשך המתכון). מאחדים את הבלילה עם תערובת הביצים והקמח, עד לקבלת מרקם נוזלי-סמיך של פנקייק.
- מערבבים את הפירות הפרוסים עם מעט קמח. יוצקים את הבלילה לתבנית או למחבת שמתאימה לתנור ומפזרים מעליה את הפירות ואת פרוסות השקדים.
- אופים כ-45 דקות עד שהמאפה מזהיב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי מבלילה. מצננים, מפדרים באבקת סוכר ומפזרים עלי נענע.
- הקצפת: מוסיפים לבלילת השמנת והחלב את הפודינג ומקציפים למרקם רך ויציב.