גלידה ביתית

המצרכים:
2 מיכלי שמנת מתוקה (38%) 1 פחית חלב מרוכז (400 מ"ל) קר מהמקרר
תוספות לבחירה - 3 כפות ממרח נוטלה 1/2 כוס שברי שוקולד חלב 1/2 כוס בייגלה מצופה חמאת בוטנים 2 כפות טחינה + 1 כף סילאן 1/2 כוס שברי עוגיות אוריאו או עוגיות חמאה 1/2 כוס שקדים מולבנים חתוכים גס
1 צפייה בגלריה
גלידה
גלידה
גלידה תוצרת בית
(צילום: shutterstock)
אופן ההכנה:
  1. מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצבת חזקה ויציבה.
  2. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבלים כחצי דקה נוספת עד שכל החלב נטמע בקצפת.
  3. מוסיפים את התוספת שבחרתם ומערבבים בעדינות בתוך התערובת.
  4. מעבירים לתבנית או לקופסה מלבנית ומכניסים למקפיא למשך ארבע שעות.
  5. מוציאים מהמקפיא, מפזרים למעלה חופן קטן מהתוספת ששמנו בפנים, ומגישים.
פרויקט גלידה