אופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה, במשך 3 דקות. מורידים את המהירות ומוסיפים את השמן בזרם דק עד להטמעתו בקציפה.
- מוסיפים את היוגורט ואת הווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה לקערה נפרדת. מערבבים עד שהם מתאחדים, ומקפלים את הקמח לתוך תערובת הביצים המוקצפות. משתדלים בשלב הזה לערבב כמה שפחות.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ונועצים בה את הדובדבנים.
- אופים 35-30 דקות עד שהעוגה משחימה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם מעט פירורים לחים. מוציאים, מצננים, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.