פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי
כשר
צמחוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
תבנית בגודל 30X20 ס"מ
500
גרם
פסטה
250
גרם
גבינה בולגרית, מגוררת
250
גרם
1 גבינה לבנה או קוטג'
200
גרם
גבינת מוצרלה, מגוררת
2
יחידות
ביצים
מעט
מלח
מעט
פלפל שחור גרוס
קורט
אגוז מוסקט
2
יחידות
פרחי ברוקלי גדולים, מופרדים וללא הגזע
50
גרם
גבינת פרמזן מגוררת
מעט
שמן לשימון התבנית
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והתבלינים. מוסיפים את הפסטה והברוקולי ומערבבים שוב.
  4. משמנים את התבנית ומעבירים לתוכה את התערובת. מפזרים את הפרמזן.
  5. אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידת הפסטה מזהיבה.