אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את מרכיבי התחתית, מפזרים בתבנית ומהדקים.
- מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ויוצקים לתבנית. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות, להתייצבות.
- טוחנים את המנגו והאננס למחית חלקה. מערבבים עם שאר מרכיבי הגלידה, למעט השמנת המתוקה והפודינג.
- מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג לקצפת יציבה, ומקפלים אותה לתוך תערובת הפירות. יוצקים לתבנית על שכבת הג'לי, מכסים ומקפיאים במשך שעה.
- ממיסים יחד את מרכיבי הציפוי במיקרוגל או על הכיריים. במיקרוגל: מחממים 30 שניות, מערבבים – וחוזרים על החימום הקצר והערבוב עד שהשוקולד נמס לגמרי ומתקבל קרם חלק. על הכיריים: שמים את השוקולד, השמנת ותרכיז המנגו בסיר קטן (או בקערת מתכת), ומניחים אותו מעל סיר גדול שבו מעט מים רותחים (אסור שהמים ייגעו בסיר הקטן). מחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומתקבל קרם חלק.
- יוצקים את הציפוי על התבנית ומיישרים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- לפני ההגשה מחלצים את העוגה מהתבנית ומקשטים בקוקוס טחון ובפירות (לחילוץ נוח מניחים את כפות הידיים במשך כמה שניות בנקודות שונות מסביב לתבנית – החום שלהן ימיס את הגלידה שצמודה לדפנות).