אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-150 מעלות. משמנים את התבנית.
- מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסודה, הסוכר החום והלבן, הקפה והקינמון, עד לקבלת תערובת אחידה.
- טורפים בקערה את הביצים עם החלב, החמאה והדבש. מאחדים בין תערובת היבשים לתערובת הרטובה ומעבירים לתבנית. אופים 35 דקות או עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה, יוצא נקי. מצננים.
- הקישוט: מערבבים יחד את החמאה, אבקת הסוכר והחלב, עד לקבלת תערובת חלקה. מזלפים מעל העוגה ומפזרים שקדים.