אופן ההכנה:
- שמים את הכרובית בסיר, ממלאים מים עד גובה הכרובית, מוסיפים כפית אחת של מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 וחצי דקות, מכבים, מסננים ומייבשים מעודפי המים.
- מחממים את התנור 200-ל מעלות, רצוי במצב טורבו, מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו היטב עם מעט שמן זית.
- מערבבים בקערה את הקמח, המים, המלח אבקת הקארי והפפריקה לתערובת אחידה וסמיכה, כמו בלילת פנקייק.
- בקערה נפרדת, מערבבים את פירורי הלחם, המלח והשמן, עד לקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
- מחזיקים ב"רגל" של פרח כרובית אחד, טובלים אותו בבלילה עד שהחלק העליון מצופה היטב, וטובלים בתערובת פירורי הלחם. מניחים בתבנית. חוזרים על התהליך עם כל פרחי הכרובית הנותרים.
- אופים 25-35 דקות, עד שהכרוביות משחימות. מגישים חם.