
מתכונים מנות אישיות של סינייה עם עגבניות וצנוברים מעל
(צילום: דינה משה)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המלית:
1/2
ק"ג
בשר בקר טחון
1
יחידה
בצל גדול, קצוץ דק
3
יחידות
שיני שום, כתושות
1/2
כוס
נענע, קצוצה
1/2
כוס
פטרוזיליה, קצוצה
3
כפות
שמן זית
1
כפית
תבלין בהרט לקובה
1/2
כפית
צ'ילי גרוס
1/2
כפית
פלפל שחור, גרוס
1
כפית
מלח גס
קורט
אבקת סודה לשתיה
לטחינה:
1/2
כוס
טחינה גולמית
1/2
כוס
מים
1
יחידה
שן שום, כתושה
מיץ מלימון אחד גדול
קורט
מלח
להגשה:
50
גרם
צנוברים, קלויים
2
יחידות
עגבניות גדולות, קצוצות כמו לסלט
חופן
פטרוזיליה ונענע קצוצות
:רשימת קניות עבור המתכון
מנה אישית בכלי חם: מתכון לסינייה
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-175 מעלות, משמנים קלות את תבניות הסינייה.
- המלית - מערבבים את כל מרכיביה, מחלקים אותה למנות שוות בין התבניות ומשטחים אותה בהן. אופים בתנור כחצי שעה עד שהמלית מוכנה.
- הטחינה - מערבבים את כל מרכיביה ויוצקים על המלית הצלויה באופן שווה. אופים בתנור כ-10 דקות ומשגיחים שלא תשרף.
- ההגשה - מוציאים מהתנור, מפזרים את הצנוברים, העגבניות ועשבי התיבול, מגישים מיד.





