כשר
זמן הכנה
40 דקות
זמן כולל
220 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
5
בצלים
1.5
ק"ג
נתח צלעות עגל
תבלין אסאדו
פלפל שחור גרוס גס
מלח אטלנטי
שמן זית
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הנתח לפרוסות דקות, צורבים קלות כל פרוסה משני הצדדים בשמן זית ומניחים בצד.
  2. מטגנים טבעות של בצל עד להזהבה. מסדרים בתבנית עוגה שכבות של בשר, ובין השכבות מפזרים מהבצל המוזהב, תערובת תבליני אסאדו ופלפל שחור גרוס.
  3. מכניסים לתנור בחום בינוני של 120 מעלות למשך כשלוש שעות.