אופן הכנה:
- חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1 ס"מ ומכניסים אותן לשקית יחד עם הקורנפלור. סוגרים את השקית ומנערים אותה עד לציפוי קוביות הטופו בקורנפלור.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הטופו כשלוש דקות מכל צד, עד להשחמה. סופגים את עודפי השמן, מעבירים לקערה ומזלפים מעל כף אחת מסירופ המייפל וכף אחת מרוטב הסויה. שומרים בצד.
- חותכים את המנגו לקוביות בגודל 3 ס"מ, קוצצים דק את הצ'ילי ואת הבצל הירוק. חותכים את המלפפון לקוביות וקוצצים את האורוגולה והכוסברה. שמים את הכול בקערה.
- מזלפים מעל מיץ לימון, סירופ מייפל ורוטב סויה, מוסיפים את הטופו, מערבבים ומגישים.