אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
קוביית (כ-300 גרם)
טופו קשה
1
כף
קורנפלור
מעט
שמן לטיגון
2
כפות
רוטב סויה
2
כפות
סירופ מייפל או סילאן
1
יחידה
מנגו בינוני, בשל אך לא רך מדי
1/2
יחידה
פלפל צ'ילי
1
יחידה
גבעול בצל ירוק
1
יחידה
מלפפון
1
חבילה
של עלי אורוגולה או ראש חסה
חופן
כוסברה טרייה
מיץ מלימון אחד
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1 ס"מ ומכניסים אותן לשקית יחד עם הקורנפלור. סוגרים את השקית ומנערים אותה עד לציפוי קוביות הטופו בקורנפלור.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הטופו כשלוש דקות מכל צד, עד להשחמה. סופגים את עודפי השמן, מעבירים לקערה ומזלפים מעל כף אחת מסירופ המייפל וכף אחת מרוטב הסויה. שומרים בצד.
  3. חותכים את המנגו לקוביות בגודל 3 ס"מ, קוצצים דק את הצ'ילי ואת הבצל הירוק. חותכים את המלפפון לקוביות וקוצצים את האורוגולה והכוסברה. שמים את הכול בקערה.
  4. מזלפים מעל מיץ לימון, סירופ מייפל ורוטב סויה, מוסיפים את הטופו, מערבבים ומגישים.