מוס תותים
המצרכים:
1 ק"ג תות שדה אורגני
1 חבילה שמנת מתוקה 500 מ"ל 38% (או קרם קוקוס לפחות 18%)
3 כפות סוכר קנים
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
- מכניסים את התותים לבלנדר וטוחנים עם כוס חלב עד לריסוק מוחלט של הפרי.
- בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר.
- מערבבים את מחית התותים עם השמנת המתוקה בעזרת כף עץ.
- אפשר להשאיר בקירור ולהגיש אחרי כמה שעות או להקפיא ולהגיש כגלידה תוצרת בית.
באדיבות דנה שטיין, חקלאית ומבעלי "שדה ירוק"