מתכונים פסטה עם ירקות מוקפצים ופסטו
כשר
צמחוני
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
כפות
שמן זית
1
יחידה
חציל חתוך לקוביות
1
יחידה
זוקיני חתוך לקוביות
1
יחידה
פלפל אדום (או צהוב) חתוך לקוביות
3
כפות
ממרח פסטו, ביתי או קנוי + פסטו נוסף להגשה
1
חבילה (500 גרם)
פסטה פנה, מבושלת לפי הוראות היצרן
1/4
כוס
ממי הבישול של הפסטה
100
גרם
מוצרלה מגוררת (לא חייבים)
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את השמן בווק גדול, מוסיפים את קוביות החציל ומקפיצים כמה דקות עד להשחמה קלה.
  2. מוסיפים את הזוקיני ואת הפלפל ומטגנים עד לריכוך, מקציפים מדי פעם.
  3. מוסיפים את הפסטו, הפסטה ואת מי הבישול ומערבבים יחד. מוסיפים את המוצרלה (אם משתמשים) ומקפיצים עד להמסה. מגישים מיד עם כפית פסטו נוספת מעל לכל מנה.