סלט קינואה וענבים
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
3/4
כוס
קינואה (מומלץ מעורבבת, לבנה ואדומה)
1
כוס
ענבים (ירוקים, סגולים או תערובת), חצויים
1/2
כוס
שבבי שקדים
1/2
כוס
עלי בזיליקום קצוצים
3
כפות
שמיר קצוץ
3
כפות
נענע קצוצה
לרוטב:
1/4
כוס
מיץ לימון
1/4
כוס
שמן זית
2
יח'
שיני שום, קלופות וכתושות
1
כפית
דבש
1
כפית
חרדל
1/2
כפית
מלח
קורט פלפל שחור
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. טורפים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומניחים בצד.
  2. מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים. מבשלים בהם את הקינואה, כמו שמבשלים פסטה, במשך כ-20 דקות, עד ריכוך. מסננים.
  3. יוצקים את הרוטב על הקינואה החמה ומערבבים. מניחים בצד לצינון.
  4. מוסיפים לקערה את כל שאר מרכיבי הסלט, מערבבים בעדינות, ומגישים.
*את הסלט אפשר לשמור במקרר שלושה ימים.