שתף קטע נבחר
 

כך תכינו תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי

זעתר יבש, פפריקה מעושנת, תפוחי אדמה - ואתם כמעט שם: ננה שרייר מגישה מתכון מנצח וקל להכנה של תפוחי אדמה בתנור, כמו שהיא זוכרת מבית אבא

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

ננה שרייר ()
ננה שרייר
 

תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי

המרכיבים:

6-4 תפוחי אדמה (רצוי אורגניים, אך לא חובה)

מעט שמן זית

מלח אטלנטי - לפי הטעם 

1 כף טימין

1 כפית פפריקה מעושנת

4 ענפים של זעתר יבש

 (צילום: דדי ליפשיץ)
(צילום: דדי ליפשיץ)
 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את תפוחי האדמה לפלחים ויוצקים מעליהם שמן זית.
  2. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ובוזקים מלח.
  3. מפזרים טימין ופפריקה מעושנת באופן שווה על תפוחי האדמה ומפזרים את הזעתר מסביב.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות עד להשחמה.

 

טיפ:

אם בא לכם להוסיף לתפוחי האדמה חברים - אני ממליצה על גזר, תירס, פלפלים, בצלים ושום.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דדי ליפשיץ
בסגנון גיאורגי. תפוחי האדמה של ננוצ'קה
צילום: דדי ליפשיץ
מומלצים