מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
"אני לא מתיימר לומר ש-800 שקל זה מחיר נוח"
השף מושיק רוט הכין בחשאי את הארוחה הראשונה של הילדים ששוחררו מהשבי, ניצל מפצמ"ר כשבישל לחיילים בעוטף, והתאבל על עובדיו שנרצחו בנובה. עם פתיחת המסעדה החדשה שלו הוא מסביר למה בילוי הוא הפגנת עוצמה מול האויב
רז שכניק
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
שקשוקה מעולה - שרק השתפרה בזכות המחיר
קובי רובין
איזה דג כדאי לקנות ואיך נדע שהוא טרי: מדריך
אסף קמר
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
אור שפיץ סוגרת את הבייקרי שלה: "מי שמעז - מצליח"
תיקי גולן
|
גל של סגירת מסעדות בחיפה: "המצב לא מאפשר להתקיים"
תיקי גולן
|
דוחה או מעולה? המשקה שכולם מדברים עליו
ynet
|
הוא שם קטשופ על ספגטי - והטריף את טיקטוק
ynet
|
דווקא עכשיו: הקימו מאפייה בגולן
יאיר קראוס
|
"מעטים ירצו לבלות בערב כזה": המסעדות שסגורות ב-7 באוקטובר
תיקי גולן
|
תיעוד: מסעדה בתל אביב נפגעה מהדף במטח האיראני
תיקי גולן
|
מסעדת סנטה קתרינה נסגרה
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
אירוח משולם ולא מסובך: טיפים של מקצועיות
נירה ורותי רוסו
|
איך לא חשבתי על זה קודם? הזיתים הפשוטים מהקופסה הפכו למעדן
רחלי קרוט
|
5 מתכונים לארוחות צוהריים זריזות שכולם יטרפו
ynet אוכל
|
מושלמות ליד הקפה: עוגות בחושות משובחות
נירה ורותי רוסו
|
מה אוכלים אחרי הצום? 11 מתכונים לארוחה קלה
ynet
|
האוכל הכי משביע: מתכונים לארוחה מפסקת
ynet
|
המאכלים האהובים עליהם: מתכונים לזכרם של אודיה ודולב סויסה
רחלי קרוט
|
רוסלה: תבשיל בשר רומני עם תפוחי אדמה
דפנה אוסטר מיכאל
|
טנזיה מרוקאית מהרי המגרב
סוליקה
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
לוהט שם: מסעדות מומלצות באילת
יורדים לאילת? כדאי שתזמינו מקומות מראש. ממשתה בשרים של 120 איש בחווה, שווארמת עגל חלומית, חוויה יפנית בבר מעוצב או ארוחת בוקר בבית קפה מגניב שמאפשר גם לקפוץ לבריכה הסמוכה: סצנת האוכל באילת ממשיכה להתפתח ולהפתיע, וגם להשכיח לרגע את הצרות שמסביב
אמיר קמינר
|
"בחצות קיבלתי טלפון: 'ילדים חטופים אמורים להשתחרר'. ביקשו שאכין להם את הארוחה המפנקת הראשונה"
רז שכניק
|
הכנסתם בצל? הטעות שתהרוס את הסלט
תיקי גולן
|
בלי שוקולד לפני: הטעויות שיהרסו לכם את הצום
תיקי גולן
|
המקרר של עינת שרוף קצת משוגע, כשתציצו פנימה תבינו למה
חבצלת דמארי
|
"תראי, זה האוכל שאבא אהב": גלעד נרצח לפני שבתו התינוקת נולדה
ynet
|
"החומוס בישראל הוא מעדן, אצלנו הוא גרוע, קר ומוזר"
אתי אברמוב
|
הדירוג שיצר סערה: חדרי האוכל הכי טובים בקיבוצים
אבשלום זהר סל
|
צחי בוקששתר: "זה לא פופולרי להגיד, אבל מחירי המסעדות בישראל נמוכים יחסית"
תיקי גולן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
בקטע טוב: המאפה ששבר אותי
קובי רובין
|
כולל קינוח: ארוחה טובה ב-22 שקל
קובי רובין
|
השווארמה הידועה הפכה לכשרה. איך הטעם?
קובי רובין
|
במחיר מצחיק: כזה קרואסון לא ראיתי אף פעם
קובי רובין
|
אין שלט, ורק תושבי המקום מכירים אותה: הפלאפלייה הנסתרת
קובי רובין
|
נמצאה נקודת עצירה חשובה: השניצל ששווה כל שקל
קובי רובין
|
המאפייה הזו נמצאת במקום מוזר, אבל כדאי להגיע אליה
קובי רובין
|
גם אם קשה להגיע אליה - השווארמה המעולה הזו שווה את זה
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
ב"קפה פטיט" עושים הכול כדי לא לאכזב
ביצה עלומה
|
הכול יוקרתי במסעדת "פרדס", חוץ מהמנות עצמן
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
כך משביתה המלחמה את תעשיית היין בישראל
אילנה קוריאל
|
"אווירה תל אביבית באבן יהודה": ברי יין בולטים בארץ
חגית ריקן, ליאור אוחנה
|
וידאו אוכל
בלי לכלוך: הדרך הכי טובה לקלף רימון
תוכן בשיתוף עם יד מרדכי, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הקרב של יד מרדכי: "נלחמנו מול עשרות מחבלים. הדבש הוא התקומה שלנו"
כך תכינו ארוחת צהריים קלה ומעולה
השיטה שלא הכרתם: הדרך הכי טובה לקילוף אבוקדו
"הבית שלנו הוא בארץ, ומה שקורה שובר לנו את הלב"
מוכנה לאכול אותו גם בשש בבוקר: מרק מעולה לקוסקוס
הלהיט הכי מפתיע במטבח: למה כולם אוהבים עכשיו סלט מלפפונים?
המתכון המושלם לעוגיות נמסות בפה
לא תאמינו איך הוא אוכל את המרק שלו: הצצה למקרר של מיקי שמו
הדרינק הכי יפה שיש: כך תכינו קוביות קרח מקושטות
אוויר הרים ואוכל מדהים: המסעדות הכי טובות באזור ירושלים
איש האבטיח: "פתאום פתחתי את הטלפון וראיתי שהגעתי ל-6 מיליון צפיות"
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|