מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
"אבא לא היה מסכים להכניס את זה לתפריט"
סנדוויצ'יית "איציק ורותי" היא אחד המקומות הוותיקים והמוכרים בתל אביב, ובמשך יותר מ-60 שנה כמעט ולא שינו שם את התפריט. עכשיו הם הוסיפו כריך - לחמנייה עם שניצל פריך. כמה פשוט, ככה נפלא. הלכנו לטעום ולשמוע מהבעלים למה הם חיכו כל כך הרבה שנים
תיקי גולן
קשה להסביר כמה הוא טעים: הפריקסה המושלם
רחלי קרוט
שווה כל שקל: סביח כמו של פעם
קובי רובין
איפה לא כדאי לרכוש בשר? טיפים לחיסכון בקניות
נירה ורותי רוסו
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
הכי מיוחדות: איפה כדאי לקנות סופגניות?
ynet אוכל
|
אחרי 15 שנה: מסעדת ויקי כריסטינה נסגרה
תיקי גולן
|
השווארמה הישראלית שנכנסה לרשימת המסעדות הטובות ב-2024
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
המסעדות הישראליות בארה"ב זכו לשבחים, איל שני שמר על כוכב המישלן
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
"הייתה כאן פנינה": מקום חדש יחליף את המסעדה שנסגרה באחת הנקודות היפות בתל אביב
תיקי גולן
|
השף סלב עובר לחו"ל: "להיות ערבי בישראל הפך להיות נטל"
תיקי גולן
|
סופגניות עם סמל החטופים עוררו ביקורת, וירדו מהמדפים: "הכוונה הייתה טובה"
תיקי גולן
|
"נלחמתי בציפורנים ובשיניים": המסעדה של זוכה הריאליטי נסגרת
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
לביבות תירס ומוצרלה
שי לי ליפא
|
ערוק - לביבות ירק עיראקיות
אבי ביטון
|
לביבה ללא טיגון: לביבות אפויות מכרובית ובטטה
ליאורה חוברה
|
בלי טיגון: מתכון ללביבות בטטה בתנור
ynet
|
פריך ועסיסי: לביבות פרסה וגבינה
מערכת ynet
|
לביבה חמה ומתוקה: לביבות גבינה מיוחדות
פסקל פרץ-רובין
|
לביבות קינואה עם תרד ועדשים כתומות
ynet
|
לביבות ירק מושלמות לחנוכה
פסקל פרץ-רובין
|
במיוחד לסילבסטר: טארטלט טונה אדומה, אבוקדו, קוויאר ושוט וודקה
בני מדר
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
אל תוותרו על המנה המתוקה: מועדון ארוחת הבוקר הסודי
במסעדת "מועדון ארוחת בוקר" בשבי ציון שבגליל המערבי מגישים מנות לאורך כל היום, למרות השם, ואפשר להתלבט בין כריכים מעולים, פלאפל דג טעים או אחת המנות החביבות על הקהל המקומי - פנקייקים. עכשיו, כששבה לפעילות, זה זמן טוב לבקר בה
דוד קישקה
|
כל ביס חגיגה: זו אחת הפיצות הטובות בישראל
יהונתן כהן
|
מילאתם את הסיר עד הסוף? הטעות שתהרוס את החמין
תיקי גולן
|
איפה אוכלים טוב באילת? מסעדות חדשות ומומלצות
תיקי גולן
|
50 שקל לארוחה: בדקנו את צ'יינה טאון בתל אביב
ספיר גורדו
|
אל תפספסו: מסעדות מומלצות בחיפה
רעות סהר
|
שווה להגיע בשביל מנה אחת: ארוחה בתחנת דלק
יהונתן כהן
|
בלונדינית עם עיניים כחולות: טעמנו את הסופגנייה שיצרה היסטריה
ספיר גורדו
|
הפך את המסעדה בפריז לכשרה: "להראות שמגן דוד זו גאווה"
תיקי גולן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
רק המקומיים מכירים את השווארמה הזו - עכשיו גם אתם
קובי רובין
|
זאת החביתה הכי טעימה בתל אביב
קובי רובין
|
מיקום מעניין, מנה מעולה: הסביח עם המרכיב הסודי
קובי רובין
|
הפיתה ענקית, המחיר נמוך: הפלאפל הכי זול שמצאתי
קובי רובין
|
במיקום מסובך במיוחד: חומוסייה קטנטונת ומעולה
קובי רובין
|
אתם חייבים לנסות: הפלאפל הכי גדול בארץ
קובי רובין
|
שווה כל שקל: הבגט ששמו בו יותר מדי שניצל
קובי רובין
|
תנו לי פיתה כזאת כל שבוע: גיליתי מקום חדש של שווארמה
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
מסע קסום בעמק היין: יקבים שכדאי לבקר בהם
אסי חיים
|
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
וידאו אוכל
תוכן בשיתוף עם רולדין. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
מתוק בלב לנפגעי המלחמה: טועמים את הסופגניות של 2024
בזכות הטריק: מאפה מתוק מושלם שמכינים במהירות
רק תכינו: העוגה הזו כובשת לבבות
הזמנו את השניצל המפורסם - והוא היה כל כך טוב
סופגנייה ב-85 שקל: טעמנו את דונאט הזהב
"הנתח הכי טעים": החלקים שלא כדאי להתעלם מהם בקצבייה
50 שקל לאספרסו: הקפה של המיליארדרים
הן מושלמות: עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט
"את המלפפון אני גם שמה מתחת לעיניים": הצצה למקרר של רוית אסף
700 שקל לקילו: "הסטייק של האלפיון העליון"
בירושלים נפתחה מסעדה שכולם יאהבו
קרמבו ממולא באספרסו: האם הלהיט החדש באמת טעים?
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|