מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
לא יפהפייה, אבל זו עוגת התפוחים הכי טובה בארץ
בבית הקפה "מקום יפה לקפה" הנוף אכן נפלא - אבל עוגת התפוחים אפילו טובה יותר. את הטעם אפשר לסכם במילה אחת: הללויה. המלצה: תגיעו מוקדם
קובי רובין
יצילו אתכם ברגע קר: מרקים משודרגים
נירה ורותי רוסו
המסעדה האסייתית שבלבלה אותנו
יהונתן כהן
איפה אוכלים בצפון? מקומות מעולים ששווה להכיר
רעות סהר
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
"אכלנו מלח": השף חטף ביקורת קטלנית - ושיתף את כולם
תיקי גולן
|
שריפה פרצה במסעדת איציק הגדול
תיקי גולן
|
הכי מיוחדות: איפה כדאי לקנות סופגניות?
ynet אוכל
|
אחרי 15 שנה: מסעדת ויקי כריסטינה נסגרה
תיקי גולן
|
השווארמה הישראלית שנכנסה לרשימת המסעדות הטובות ב-2024
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
המסעדות הישראליות בארה"ב זכו לשבחים, איל שני שמר על כוכב המישלן
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
"הייתה כאן פנינה": מקום חדש יחליף את המסעדה שנסגרה באחת הנקודות היפות בתל אביב
תיקי גולן
|
השף סלב עובר לחו"ל: "להיות ערבי בישראל הפך להיות נטל"
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
מעדיפים אפויות או מטוגנות? 10 מתכונים של סופגניות
ynet
|
נפלאות בכל דרך: 15 מתכונים של לביבות
ynet
|
זה ביס שנמס בפה: מסאחן עוף
נופר זוהר
|
מסאחן עוף
נופר זוהר
|
קשה להסביר כמה הוא טעים: הפריקסה המושלם
רחלי קרוט
|
זהירות, הוא ממכר: מאפה מתוק וחגיגי
בתיה שורק
|
לביבות תירס ומוצרלה
שי לי ליפא
|
ערוק - לביבות ירק עיראקיות
אבי ביטון
|
לביבה ללא טיגון: לביבות אפויות מכרובית ובטטה
ליאורה חוברה
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
מקרואסון ועד סטייק: האזור שכדאי לאכול בו
בצפון מנסים להתרגל לחיים החדשים-ישנים לאחר הפסקת האש בתום המלחמה הארוכה. כדי שהאזור ישוב לשגרה במהירות – בעלי עסקי האוכל המעולים שפועלים שם, ולא רק הם – זקוקים גם לכם. רגע לפני שתעלו לאכול ולטייל שם, דוד קישקה יצא לסיור טעימות בין כמה מסעדות ובתי אוכל מעולים ברחבי הגליל המערבי, ופגש גיבורים וגיבורות-במטבח, ובעיקר בחיים
דוד קישקה
|
בתוך מכבסה ישנה מסתתרת מאפייה נפלאה
דוד קישקה
|
"לא מאמינים בעבודה בשבת": ההמבורגר הכשר של אדל בספלוב שווה את הבאזז?
ספיר גורדו
|
המנה החדשה בסנדוויצ'ייה המיתולוגית: "אבא לא היה מסכים להכניס את זה לתפריט"
תיקי גולן
|
אל תוותרו על המנה המתוקה: מועדון ארוחת הבוקר הסודי
דוד קישקה
|
איפה לא כדאי לרכוש בשר? כל הטיפים לחיסכון בקניות
נירה ורותי רוסו
|
כל ביס חגיגה: זו אחת הפיצות הטובות בישראל
יהונתן כהן
|
מילאתם את הסיר עד הסוף? הטעות שתהרוס את החמין
תיקי גולן
|
איפה אוכלים טוב באילת? מסעדות חדשות ומומלצות
תיקי גולן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
שווה כל שקל: סביח כמו של פעם
קובי רובין
|
רק המקומיים מכירים את השווארמה הזו - עכשיו גם אתם
קובי רובין
|
זאת החביתה הכי טעימה בתל אביב
קובי רובין
|
מיקום מעניין, מנה מעולה: הסביח עם המרכיב הסודי
קובי רובין
|
הפיתה ענקית, המחיר נמוך: הפלאפל הכי זול שמצאתי
קובי רובין
|
במיקום מסובך במיוחד: חומוסייה קטנטונת ומעולה
קובי רובין
|
אתם חייבים לנסות: הפלאפל הכי גדול בארץ
קובי רובין
|
שווה כל שקל: הבגט ששמו בו יותר מדי שניצל
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
מסע קסום בעמק היין: יקבים שכדאי לבקר בהם
אסי חיים
|
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
וידאו אוכל
תוכן בשיתוף עם רולדין. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
מתוק בלב לנפגעי המלחמה: טועמים את הסופגניות של 2024
בזכות הטריק: מאפה מתוק מושלם שמכינים במהירות
50 שקל לארוחה: בדקנו את צ'יינה טאון בתל אביב
רק תכינו: העוגה הזו כובשת לבבות
שווה להגיע בשביל מנה אחת: ארוחה בתחנת דלק
בלונדינית עם עיניים כחולות: טעמנו את הסופגנייה שיצרה היסטריה
הזמנו את השניצל המפורסם - והוא היה כל כך טוב
סופגנייה ב-85 שקל: טעמנו את דונאט הזהב
"הנתח הכי טעים": החלקים שלא כדאי להתעלם מהם בקצבייה
50 שקל לאספרסו: הקפה של המיליארדרים
הן מושלמות: עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט
"את המלפפון אני גם שמה מתחת לעיניים": הצצה למקרר של רוית אסף
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|