מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
הטעות שתמיד תהרוס לכם את החביתה
לכאורה זה משחק ילדים, אבל אם רוצים להגיע לחביתה המושלמת - חייבים לעשות אותה כמו שצריך. ותתחילו במחבת ובשמן הנכונים
תיקי גולן
700 שקל לקילו: "הסטייק של האלפיון העליון"
אסף קמר
בירושלים נפתחה מסעדה שכולם יאהבו
יהונתן כהן
פיתה ענקית, מחיר נמוך: הפלאפל הכי זול שמצאתי
קובי רובין
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
אחרי 20 שנה: עוד מסעדה מוכרת נסגרת
תיקי גולן
|
אסף גרניט פותח שתי מסעדות כשרות
תיקי גולן
|
המסעדה המיתולוגית חוזרת לחיים: "רציתי לתת משהו מנחם"
תיקי גולן
|
חיים כהן פתח מסעדה כשרה - וקרא לה על שם אמו
תיקי גולן
|
מסעדת הקינוחים הענקיים נסגרת: "הייתי מתחנן לאנשים שיעבדו, זה נהיה בלתי אפשרי"
תיקי גולן
|
אוכלים את הראש על הבר: חיים כהן חוגג 13
תיקי גולן
|
"המספרים משוגעים": מסעדות נסגרות והענף בקריסה
תיקי גולן
|
הצתה, רימונים ודקירה: בעלי מסעדות במרכז נסחטו באיומים
מאיר תורג'מן
|
מתכונים
עוד מתכונים
מגולגלות שוקולד צ'יפס בשני טעמים
בתיה שורק
|
ישר לאינסטגרם: מנה שנראית כמו יצירת אמנות
רחלי קרוט
|
טבית: חמין עיראקי
ynet
|
חמין טלה
מיכל וקסמן
|
מעדיפים אפויות או מטוגנות? 10 מתכונים של סופגניות
ynet
|
ארוחה ב-5 מרכיבים: מתכונים למנות מהירות ופשוטות
ynet
|
גלידת פרוזן יוגורט ביתית מהירה בטעם בננה-פקאן
אפרת מוסקוביץ
|
פסטה בקרם גבינת עזים ופיסטוק מ-3 מרכיבים בלבד
רומי נדלר
|
תבשיל חיטה עם כרוב ברוטב עגבניות
דורית מנו - טל אור
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
יוצאת דופן: המסעדה ששווה עלייה לרגל
בלונה ביסטרו בנצרת מגישים אוכל שמשלב בין מתכונים משפחתיים למסעדנות מודרנית. התוצאה טעימה במיוחד - מהסלטים ועד הקינוחים
דוד קישקה
|
"את המלפפון אני גם שמה מתחת לעיניים": הצצה למקרר של רוית אסף
חבצלת דמארי
|
ככה צריך לפתוח את היום: ארוחות הבוקר והבראנצ'ים הכי שווים
תיקי גולן
|
הביס המושלם: מהפכת הפיצות של ישראל
יניב פוהורילס
|
איפה שותים את הקפה הכי טוב? שפים ממליצים
אמיר קמינר
|
מוסד החומוס המיתולוגי שעבר מהפכה
דוד קישקה
|
"לא בכיתי מאסף גרניט, אבל נעלבתי"
תיקי גולן
|
קרמבו ממולא באספרסו: האם הלהיט החדש באמת טעים?
אסף קמר
|
רוצים שניצל מושלם? אלה הטעויות שאסור לכם לעשות
תיקי גולן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
במיקום מסובך במיוחד: חומוסייה קטנטונת ומעולה
קובי רובין
|
אתם חייבים לנסות: הפלאפל הכי גדול בארץ
קובי רובין
|
שווה כל שקל: הבגט ששמו בו יותר מדי שניצל
קובי רובין
|
תנו לי פיתה כזאת כל שבוע: גיליתי מקום חדש של שווארמה
קובי רובין
|
שקשוקה מעולה - שרק השתפרה בזכות המחיר
קובי רובין
|
בקטע טוב: המאפה ששבר אותי
קובי רובין
|
כולל קינוח: ארוחה טובה ב-22 שקל
קובי רובין
|
השווארמה הידועה הפכה לכשרה. איך הטעם?
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
כך משביתה המלחמה את תעשיית היין בישראל
אילנה קוריאל
|
וידאו אוכל
חלת השום הכי כיפית, מושחתת ומוגזמת שיש
כמו ממתק: סלט נפלא וצבעוני
"תה מלבה את התשוקה"
מושיק רוט: "אני לא מתיימר לומר לאף אחד ש-800 שקל זה מחיר נוח"
איזה דג כדאי לקנות ואיך נדע שהוא טרי: מדריך
"תראי, זה האוכל שאבא אהב": גלעד נרצח לפני שבתו התינוקת נולדה
תיעוד: מסעדה בתל אביב נפגעה מהדף במטח האיראני
בלי לכלוך: הדרך הכי טובה לקלף רימון
תוכן בשיתוף עם יד מרדכי, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הקרב של יד מרדכי: "נלחמנו מול עשרות מחבלים. הדבש הוא התקומה שלנו"
כך תכינו ארוחת צהריים קלה ומעולה
השיטה שלא הכרתם: הדרך הכי טובה לקילוף אבוקדו
"הבית שלנו הוא בארץ, ומה שקורה שובר לנו את הלב"
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|