פרג יכול להשתלב נהדר בשלל מאפים מתוקים ומלוחים, ובתוספת לימון הוא מקבל רעננות שלא חשבנו שיש בו: מיכל . . .
במאהל בדואי קטן מכינות נשים בדואיות גבינת ג'יבנה רכה, מתקתקה, בעלת טעם עמוק ונפלא של חלב צאן - מיכל . . .
יצאנו ללקט: מיכל וקסמן הלכה ללקט פטריות ביער וחזרה עם סל מלא בפטריות חורפיות ובשרניות, מהן הכינה . . .
כרוב ערבי, כרוב בלדי, מלפוף – לא משנה איך תקראו לו, הכרוב הענקי נפלא למילוי, לכבישה וגם לצלייה ארוכה . . .
מיכל וקסמן נזכרת באוכל הירושלמי ומכינה מרק קובה חמוסטה בטעם של גינת ירק בחורף - מרק שהוא ארוחה שלמה . . .
בימים קרים וסוערים אין כמו תבשיל קדירה חם ושזוף שיצא ישר מהתנור: מיכל וקסמן מכינה תבשיל טבעוני עם . . .
תפוז סיני בשתי גרסאות: לקומקוואט, העץ המוכר יותר בשם תפוז סיני, אין יחסי ציבור מוצלחים כמו שיש לשאר . . .
ראש השנה לאילנות זה הזמן להיכנס למטבח עם שלל פירות מיובשים ולצאת משם עם טנזיה מרוקאית אסלית, עם . . .
לא רק לכרסם: 4 מתכונים עם קולורבי, ירק שלא הרבה יודעים שכאשר הוא פוגש שמן או צריבה הוא מפתיע גם בטעם . . .
לכבוד מזג האוויר שבחוץ מיכל וקסמן הכניסה ירקות חורף בתיבול הדרים להתכרבל בסיר לילה שלם בתנור, והם . . .
גבינת הפניר ההודית מתרככת במגע עם רוטב חם אבל היא לא נמסה בתוכו, מה שמאפשר להכין ממנה תבשילים עמוקים . . .
כמעט בכל מקום שתעברו בו בימים אלה, תתקלו בעצי הדרים עמוסים בפרי החושחש - הבן הבועט והמאתגר של משפחת . . .
מיכל וקסמן ניצלה את ימיו האחרונים של מסיק הזיתים ויצאה למסע בעקבות שמן הזית מהכרם אל בית הבד. היא . . .
למיכל וקסמן יש תבשיל רב תכליתי מושלם שאפשר לשדך אותו לפסטה, להטביע בו קציצות, להכין ממנו שקשוקה או . . .
מיכל וקסמן קטפה סלק צעיר ובוהק של תחילת העונה, וממנו היא הכינה פסטה ורודה בראגו סלק שצובעת את היום . . .
מזג האוויר אולי מתעתע אבל התוצרת בשוק אינה משתמעת לשתי פנים: הקיץ נגמר; מיכל וקסמן מנצלת את ההדרים . . .
כדי להאכיל שני ילדים עם דרישות, מיכל וקסמן הכינה סלט עוף משביע שהוא ארוחה שלמה, ומשלב הרבה דברים . . .
עם חילופי העונות עלי הרוקט מגיעים הישר מהגינה אל המטבח של מיכל וקסמן, שמשלבת אותם בשני מתכונים . . .
עם או בלי בשר: דלעת צלויה עם דבש או פלחי דלעת ממולאים בשר? מיכל וקסמן מציעה שתי מנות מקוריות . . .
לחם יבש, שכבר היה בדרך לפח, יכול להתעורר מחדש בשתי מנות נפלאות עם עגבניות, שנמצאות עכשיו בשיא . . .