שף
שף
עוגיות פיסטוק מושלגות

עדכון גרסה: עוגיות מושלגות בטעם פיסטוק

העוגיות האהובות בוורסיה חדשה ובשילוב טעמים עשיר

פורסם:
המרכיבים
(כ־20 יחידות)
  • 1/2 1 כוסות (150 גרם) פיסטוקים טבעיים טחונים
  • 2/3 כוס (75 גרם) קמח שקדים (שקדים טחונים)
  • 1/3 כוס (30 גרם) קוקוס טחון
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 2 חלבונים
לציפוי
  • כ־1/3 כוס (כ־70 גרם) סוכר
  • 1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר

ההכנה
1. מחממים את התנור ל־175 מעלות, מומלץ בתוכנית טורבו. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2. שמים בקערה את כל מרכיבי העוגיות ומערבבים היטב לבצק אחיד ומעט דביק. יוצרים ממנו כדורים בקוטר כ־2 ס"מ.
3. הציפוי: מפזרים בקערות נפרדות את הסוכר ואת אבקת הסוכר. מגלגלים את הכדורים בסוכר ולאחר מכן באבקת הסוכר. מניחים בתבנית, במרחק של כ־3 ס"מ זה מזה.
4. אופים כ־15 דקות, עד שהעוגיות נראות יציבות וסדוקות. מוציאים ומניחים לצינון (הן יתייצבו במהלכו). מגישים.

זמן הכנה: כ־15 דקות, לא כולל אפייה וצינון
רמת קושי: קל
איך שומרים: כשבוע בכלי אטום
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button