שף
שף
בלונדיז מנגו לימון

בלונדיז מנגו לימון

חיתוכיות השוקולד הלבן בגרסה קיצית עם פירות מרעננים  

פורסם:
המרכיבים (תבנית 20x30 ס"מ)
  • 175 גרם חמאה, מומסת
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר
  • 2 ביצים, גודל L
  • 2/3 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל או 1 שקיק סוכר וניל
  • 1 כפית גדושה קליפת לימון מגוררת
  • 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד לבן, קצוץ 1–1/2 1 כוסות
  • (180-120 גרם) קוביות מנגו טרי או מופשר ומסונן
  • אפשרות להגשה: אבקת סוכר
ההכנה
1. מחממים את התנור ל־170 מעלות (אין צורך בטורבו) ומשמנים את התבנית.
2. שמים בקערה את החמאה ואת שני סוגי הסוכר וטורפים היטב. מוסיפים את הביצים, המלח, הווניל וקליפת הלימון, וטורפים למרקם אחיד. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה וטורפים חלקית. מוסיפים את השוקולד הלבן והמנגו ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מעבירים לתבנית ומיישרים. אופים 30-25 דקות, עד שפני העוגה מזהיבים ויציבים וקיסם הננעץ בה יוצא מעט לח. מוציאים ומניחים לצינון. חותכים לריבועים. אם רוצים, מפזרים אבקת סוכר. מגישים.
  • משך ההכנה: כ־15 דקות (לא כולל אפייה וצינון)
  • דרגת קושי: קל
  • איך שומרים: עד יומיים בטמפרטורת החדר או עד 5-4 ימים במקרר. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button