סנגרייה חמה עם תפוחים

לבוקר קריר או ערב חורפי עם חברים: סנגרייה חמה עם תפוחים

כשקריר בחוץ, כיף להתחמם עם סנגרייה חמה, בחברת משפחה או חברים. הסוד של המתכון הזה הוא שימוש בתחליף סוכר חום של טרוביה. לא תאמינו, אבל חסכנו בעזרתו 585 קלוריות ו-30 כפיות סוכר!

מוגש מטעם טרוביה
מוגש מטעם טרוביה
פורסם:

2 צפייה בגלריה
סנגרייה חמה עם תפוחים
סנגרייה חמה עם תפוחים
סנגרייה חמה עם תפוחים
(צילום: בועז לביא, סגנון: נועה קנריק)

המרכיבים ל־6-5 כוסות:
  • 1 בקבוק יין אדום שאוהבים
  • 2 מקלות קינמון
  • 3 כוכבי אניס (אם רוצים)
  • 3 יחידות ציפורן
  • 1/2 כוס מיץ תפוחים
  • 1 תפוז, חתוך לפרוסות
  • 1 תפוח, חתוך לקוביות קטנות
  • 3/4 כוס תחליף סוכר חום טרוביה (150 גרם)
  • 1/3 כוס ברנדי או וויסקי
ההכנה:
1. שמים בסיר גדול את כל מרכיבי המשקה למעט הברנדי ומבשלים על להבה בינונית כ־10 דקות מבלי להגיע לרתיחה.
2. מסירים מהלהבה, מוסיפים את הברנדי ומערבבים מעט.
3. מגישים חם.

למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button