המרכיבים ל־6-5 כוסות:
- 1 בקבוק יין אדום שאוהבים
- 2 מקלות קינמון
- 3 כוכבי אניס (אם רוצים)
- 3 יחידות ציפורן
- 1/2 כוס מיץ תפוחים
- 1 תפוז, חתוך לפרוסות
- 1 תפוח, חתוך לקוביות קטנות
- 1/3 כוס ברנדי או וויסקי
ההכנה:
1. שמים בסיר גדול את כל מרכיבי המשקה למעט הברנדי ומבשלים על להבה בינונית כ־10 דקות מבלי להגיע לרתיחה.
2. מסירים מהלהבה, מוסיפים את הברנדי ומערבבים מעט.
3. מגישים חם.
למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia