אוהבים מנות פיקנטיות? זאת בשבילכם. סרירצ'ה, אולי עוד לא פגשתם בו, הוא רוטב מוכן המבוסס על פלפלים חריפים, צבעו כתום והוא תוספת נפלאה למנות רבות. תמצאו אותו במעדניות ובלפחות חלק מרשתות השיווק.
המרכיבים (6 מנות)
- 1 ק"ג שוקי עוף
למשרה
- 1/2 כוס רוטב סרירצ'ה
- 3 כפות שמן זית
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח גרוס
ההכנה
1. המשרה: מערבבים את הסרירצ'ה עם שמן הזית. מברישים היטב את שוקי העוף במשרה. מתבלים במלח ובפלפל.
2. מניחים את הנתחים על המנגל וצולים 8-7 דקות מכל צד, עד הזהבה. מנמיכים את עוצמת האש בגריל וצולים עוד 6-5 דקות מכל צד. מגישים חם.