שף
שף
על האש: עוף ברוטב סריריצ'ה

על האש: עוף פיקנטי ברוטב סרירצ'ה

קבלו את המסלול המהיר למנת מנגל חריפה, מפתיעה ומנצחת: מערבבים משרה בקלי קלות, מתבלים את העוף וכל מה שנשאר זה כמה דקות של צלייה

אוהבים מנות פיקנטיות? זאת בשבילכם. סרירצ'ה, אולי עוד לא פגשתם בו, הוא רוטב מוכן המבוסס על פלפלים חריפים, צבעו כתום והוא תוספת נפלאה למנות רבות. תמצאו אותו במעדניות ובלפחות חלק מרשתות השיווק.


המרכיבים (6 מנות)
  • 1 ק"ג שוקי עוף
למשרה
  • 1/2 כוס רוטב סרירצ'ה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח גרוס
ההכנה
1. המשרה: מערבבים את הסרירצ'ה עם שמן הזית. מברישים היטב את שוקי העוף במשרה. מתבלים במלח ובפלפל.
2. מניחים את הנתחים על המנגל וצולים 8-7 דקות מכל צד, עד הזהבה. מנמיכים את עוצמת האש בגריל וצולים עוד 6-5 דקות מכל צד. מגישים חם.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button