אם אין אז...
- אפשר להחליף את הקוסקוס בבורגול.
- אפשר לוותר על הגוג'י ברי (ולהוסיף עוד צימוקים או חמוציות, אם רוצים).
המרכיבים (8 מנות)
- 1 שקית קוסקוס להכנה מהירה
- 1/2 כוס בצל יבש מטוגן
- 1/2 כוס צימוקים, לפי הטעם
- 1/2 כוס חמוציות
- 1/2 כוס גוג'י בר
- 1 קופסה גרגירי חומוס, מסוננים ושטופים
לרוטב
- 3 כפות מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות מים
- 1 שן שום, כתושה
- 1 כף חרדל חלק
- 2 כפות דבש
- מלח, פלפל שחור
ההכנה
1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
2. מאווררים את הקוסקוס בעזרת מזלג. מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות.
3. הרוטב: שמים בצנצנת את כל מרכיביו ומערבבים היטב למרקם אחיד וסמיך. יוצקים על הסלט ומערבבים. משהים כרבע שעה, לספיגת טעמים ומגישים.
- איך שומרים? עד יומיים, במקרר.