שף
שף
טארט לימון קפוא

הכי כיף כשחם: טארט לימון קפוא שמכינים בקלות

העוגה הכי מרעננת במקפיא: עם בסיס ביסקוויטים ומלית נפלאה ולא שגרתית

פורסם:
המרכיבים
(תבנית טארט מתפרקת בקוטר 24-22 ס"מ)
לבסיס
  • 150 גרם ביסקוויטים (מומלץ בטעם קרמל), טחונים לפירורים
  • 100 גרם חמאה, מומסת
  • 4 כפות פתיתי קוקוס
למלית
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 7 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
  • 1 קופסה (400 מ"ל) חלב מרוכז וממותק
  • מיץ מ־1 לימון
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 100 גרם נשיקות, גרוסות גס
  • אפשרויות לעיטור: נשיקות, קיווי, לימון, עלי מליסה
ההכנה
1. הבסיס: שמים בקערה את כל מרכיביו ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. מאחסנים במקפיא עד להמשך השימוש.
2. המלית: מקציפים בקערת המערבל את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. מורידים את מהירות המערבל, מוסיפים את החלב המרוכז, את מיץ וקליפת הלימון ומערבלים קצרות, לפיזור אחיד. עוצרים, מוסיפים את הנשיקות הגרוסות ומערבבים בתנועות קיפול לפיזור אחיד. יוצקים את המלית על הבסיס ומאחסנים במקפיא 5 שעות לפחות.
3. מוציאים את העוגה כ־10 דקות לפני ההגשה. אם רוצים, מעטרים בתוספת נשיקות, חתיכות קיווי, פלחי לימון ועלי מליסה. מגישים.
איך שומרים? עד שבועיים, במקפיא.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button