עוגת תפוזים בחושה

מריחה נפלא, טעימה להפליא: עוגת תפוזים בחושה קלה להכנה

כשתכינו את עוגת התפוזים הזאת, יתפשט לכם בבית ריח מתוק ונהדר, שיעשה חשק לאכול אותה מיד. השתמשנו בתחליף הסוכר לכל מטרה של טרוביה, וחסכנו בזכותו - לא תאמינו - 58 כפיות סוכר!

מוגש מטעם טרוביה
מוגש מטעם טרוביה
פורסם:

2 צפייה בגלריה
עוגת תפוזים בחושה
עוגת תפוזים בחושה
עוגת תפוזים בחושה
(צילום: בועז לביא, סגנון: נועה קנריק)

המרכיבים לעוגה אחת בתבנית אינגליש קייק:
לעוגה:
  • 4 ביצים
  • 1 כוס תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה (200 גרם)
  • 150 גרם חמאה מומסת או 1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
  • 1/2 2 כוסות קמח (350 גרם)
  • קורט מלח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • גרידה מתפוז אחד
לציפוי והזיגוג:
  • 1/2 כוס תחליף אבקת סוכר טרוביה (100 גרם)
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
ההכנה:
1. מחממים תנור ל־175 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
2. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים ביצים ותחליף סוכר כדקה, עד לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים את שאר המרכיבים לעוגה ומערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית באופן אחיד ומיישרים את פני העוגה.
3. אופים 45-30 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים 20 דקות בטמפרטורת החדר.
4. לציפוי וזיגוג העוגה: בקערה קטנה מערבבים תחליף אבקת סוכר ומיץ תפוזים. מברישים את פני העוגה בשכבה עבה מהזיגוג, כך שייזל גם לצדדים.

למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button