שף
שף
ספגטי שקשוקה בתנור

שקשוקה ספגטי בתנור

למה להכין ספגטי לחוד ושקשוקה לחוד, כשאפשר לאחד בין השניים? קבלו הברקה שתשמח את כל המשפחה

פורסם:
המרכיבים (3-2 מנות, בתבנית אטומה בקוטר 25 ס"מ או בגודל 26X20 ס"מ)
  • 3 כוסות (750 מ"ל) מים רותחים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 3 כפות גדושות (60 גרם) רכז עגבניות, מומלץ מתוצרת איטליה
  • 100 גרם ספגטי, מומלץ מקמח מלא
  • 4-2 ביצים, בהתאם למספר הסועדים

ההכנה
1. מחממים את התנור ל־200 מעלות בתוכנית טורבו.
2. יוצקים את המים הרותחים לתבנית, מוסיפים את המלח, שמן הזית ורכז העגבניות וטורפים למרקם אחיד. שוברים את הספגטי לשניים־שלושה חלקים (כפי שהוא, לא מבושל), מוסיפים לתבנית ומערבבים.
3. אופים 15 דקות. מערבבים ואופים עוד 15 דקות.
4. מורידים את חום התנור ל־170 מעלות. מוציאים את התבנית, מוסיפים את הביצים. בוזקים מעט מלח על כל ביצה ואופים עוד 10-8 דקות, עד שהביצים מגיעות לדרגת ההכנה המועדפת עליכם. מוציאים ומגישים.
  • איך שומרים? המנה במיטבה כשהיא טרייה, אבל אפשר לשמור עד 3 ימים במקרר.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button