שף
שף
מרק שורבה

מרק שורבה

לא צריך לעבוד קשה כדי ללגום מרק סמיך ונהדר. אור שוקרון מגישה את המתכון  המנצח שלה למרק 

אור שוקרון
פורסם:
אחד המרקים האהובים עליי, מתכון קבוע במטבח שלי. אם רוצים, אפשר להכין מראש את ציר המרק, ולפני שמגישים - לחמם אותו ולבשל בו את הפסטה.
המרכיבים (כ־2 מנות)
  • מעט שמן לטיגון
  • 2 רסק עגבניות קטן
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
  • מעט פלפל שחור
  • מלח
  • אפשרות: 2 פלפלים מתוקים יבשים, חתוכים
  • 1 כף צ'ילי גרוס (מומלץ, לא חובה)
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 5 כוסות מים רותחים
  • 2 כוסות פסטה
  • להגשה: פטרוזילה ולימון להגשה
ההכנה
1. שמים בסיר את השמן, רסק העגבניות, מרק העוף, הפפריקה, פלפל שחור ומלח ואת הפלפל היבש והצ'ילי ומטגנים כדקה, לפתיחת התבלינים. מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה.
2. מוסיפים את המים ומבשלים על אש גבוהה 15-10 דקות.
3. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עוד כרבע שעה, עד שהיא רכה.
4. מגישים מיד עם פטרוזיליה קצוצה למעלה ולימון בצד.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button