מיקס ירקות ממולאים
אני אוהבת להכין סיר של כל מיני ירקות ממולאים. זה יפה וצבעוני, זה מאפשר לפנק כל אחד ואחת בירק שהם אוהבים וגם מעשיר את הרוטב בטעמים. אם יש צמחונים או טבעונים בקהל זו מנה עיקרית נהדרת ואפשר להחליף חצי מהאורז בעדשים כתומות לתוספת חלבון.
חזה עוף במילוי קפונטה
מנת חגיגית ומלאה בטעמים. לקפונטה, תבשיל ירקות איטלקי, נתתי טוויסט יווני, כשתיבלתי אותה באורגנו וזיתים קצוצים.
סוכריות סטייק במילוי פסטו ירוקים ואגוזים
מנת גורמה מרשימה, שממש קל להכין. הטעמים מקומיים מאוד, בזכות הגרסה שלי לפסטו. את השייטל אפשר להחליף בנתחי סינטה או אנטרקוט (הם יקרים יותר).
חלה במילוי דלורית ובצל
רכה, מתקתקה ועשירה בטעמים. תהיה נהדרת גם בבראנץ'.
למתכון המלא לחצו כאן
לקינוח: "רביולי" תפוחים במלית מרציפן־אגוזים בסירופ
סיום מתוק עדין וקל (להכנה ולגוף), וריאציה עדכנית על התפוחים הממולאים הקלאסיים.