שף
שף
מלאות בכל טוב

מחזה עוף ועד חלת דלורית: 5 מנות ממולאות לסוכה

אחרי כל ארוחות החג המסורתיות, הגיע הזמן לגוון עם מנות מיוחדות שלא צריך לטרוח עליהן יותר מדי

פורסם:

מיקס ירקות ממולאים

אני אוהבת להכין סיר של כל מיני ירקות ממולאים. זה יפה וצבעוני, זה מאפשר לפנק כל אחד ואחת בירק שהם אוהבים וגם מעשיר את הרוטב בטעמים. אם יש צמחונים או טבעונים בקהל זו מנה עיקרית נהדרת ואפשר להחליף חצי מהאורז בעדשים כתומות לתוספת חלבון.
6 צפייה בגלריה
מיקס ירקות ממולאים
מיקס ירקות ממולאים
מיקס ירקות ממולאים
(צילום: דניאל לילה, סגנון: נעמה רן)

חזה עוף במילוי קפונטה

מנת חגיגית ומלאה בטעמים. לקפונטה, תבשיל ירקות איטלקי, נתתי טוויסט יווני, כשתיבלתי אותה באורגנו וזיתים קצוצים.
6 צפייה בגלריה
חזה עוף במילוי קפונטה
חזה עוף במילוי קפונטה
חזה עוף במילוי קפונטה
(צילום: דניאל לילה, סגנון: נעמה רן)

סוכריות סטייק במילוי פסטו ירוקים ואגוזים

מנת גורמה מרשימה, שממש קל להכין. הטעמים מקומיים מאוד, בזכות הגרסה שלי לפסטו. את השייטל אפשר להחליף בנתחי סינטה או אנטרקוט (הם יקרים יותר).
6 צפייה בגלריה
סוכריות סטייק במילוי  פסטו ירוקים ואגוזים
סוכריות סטייק במילוי  פסטו ירוקים ואגוזים
סוכריות סטייק במילוי פסטו ירוקים ואגוזים
(צילום: דניאל לילה, סגנון: נעמה רן)

חלה במילוי דלורית ובצל

רכה, מתקתקה ועשירה בטעמים. תהיה נהדרת גם בבראנץ'.
למתכון המלא לחצו כאן
6 צפייה בגלריה
חלה במילוי דלורית ובצל
חלה במילוי דלורית ובצל
חלה במילוי דלורית ובצל
(צילום: דניאל לילה, סגנון: נעמה רן)

לקינוח: "רביולי" תפוחים במלית מרציפן־אגוזים בסירופ

סיום מתוק עדין וקל (להכנה ולגוף), וריאציה עדכנית על התפוחים הממולאים הקלאסיים.
6 צפייה בגלריה
לקינוח: "רביולי" תפוחים במלית מרציפן־אגוזים בסירופ
לקינוח: "רביולי" תפוחים במלית מרציפן־אגוזים בסירופ
לקינוח: "רביולי" תפוחים במלית מרציפן־אגוזים בסירופ
(צילום: דניאל לילה, סגנון: נעמה רן)
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button