שף
שף
רצועות עוף בציפוי פרג מתובל

רצועות עוף בציפוי פרג מתובל

מתכון נהדר שמוכיח שיש לפרג חיים גם מחוץ לאוזניים

פורסם:
המרכיבים (4-6 מנות)
לציפוי
  • 1/2 כוס פירורי לחם (עדיף מסוג פנקו)
  • 1/2 כוס (90 גרם) פרג לא טחון
  • 1 כפית מחוקה כמון
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כפיות זרעי כוסברה כתושים
  • 2 כפיות זרעי חרדל
  • מלח, פלפל
לעוף
  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות בעובי 2-3 ס"מ
  • 1/3 כוס חרדל
  • לטיגון: שמן צמחי
ההכנה
1. הציפוי: מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומעבירים לצלחת שטוחה ורחבה.
2. מורחים את נתחי העוף בחרדל ומגלגלים היטב בציפוי.
3. הטיגון: מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק על להבה בינונית־גבוהה. מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים משני הצדדים, עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים, מומלץ לצד חרדל או רוטב חזרת.
  • איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button