המרכיבים (4-6 מנות)
לציפוי
- 1/2 כוס פירורי לחם (עדיף מסוג פנקו)
- 1/2 כוס (90 גרם) פרג לא טחון
- 1 כפית מחוקה כמון
- 1 כפית כורכום
- 2 כפיות זרעי כוסברה כתושים
- 2 כפיות זרעי חרדל
- מלח, פלפל
לעוף
- 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות בעובי 2-3 ס"מ
- 1/3 כוס חרדל
- לטיגון: שמן צמחי
ההכנה
1. הציפוי: מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומעבירים לצלחת שטוחה ורחבה.
2. מורחים את נתחי העוף בחרדל ומגלגלים היטב בציפוי.
3. הטיגון: מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק על להבה בינונית־גבוהה. מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים משני הצדדים, עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים, מומלץ לצד חרדל או רוטב חזרת.
- איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר.