עוגת יום הולדת
הפתרון: אבקה להכנת שוקו
מתכון של עמית דונסקוי. כבר יותר מ־30 שנה אני מכינה את העוגה הזאת, ובכל פעם מחדש אני מופתעת מהאיכות שלה בהתחשב בפשטות המרכיבים. כן, יש בה המון ביצים – אבל זה הסוד שלה. בזכותן העוגה אוורירית. לגרסה חגיגית במיוחד אפשר לחצות אותה לשתיים, למלא ולצפות בקרם שוקולד וגם לקשט בממתקים שונים.
עוגת יום הולדת שכבות
הפתרון: שוקולד חלב
מתכון של איילת הירשמן. שוקולד מריר הוא המלך של העוגות. המתכון הזה מוכיח שאפשר גם אחרת. יחי המלך החדש?
פאדג' בטעם של שוקולד אמיתי
הפתרון: תמרים וקקאו
מתכון של עמית דונסקוי.
כדורי שוקולד עם גרנולה
הפתרון: ממרח קנוי
מתכון של מיכל לוי־אלחלל.
כדורי שוקולד מפתיעים
הפתרון: אבקת חרובים
מתכון של קלי מגר.