שף
שף
פיצה מהירה

פיצה מהירה

בצק שמרים ללא התפחה ורוטב שלא דורש בישול. התוצאה? כמה דקות עבודה, עשר דקות אפייה ויש פיצה טרייה

פורסם:
המרכיבים
(פיצה בתבנית תנור גדולה)
לרוטב
  • 1 כוס (250 מ"ל) עגבניות מרוסקות
  • 1 כף שמן זית
  • 2-1 שיני שום, קלופות וכתושות
  • 3/4 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור, גרוס גס
  • אפשרות: מעט סוכר
לבצק
  • 3/4 2 כוסות (400 גרם) קמח, מומלץ ייעודי לפיצה
  • 20 גרם שמרים טריים מגורענים או 1 כף (8 גרם) שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח דק
  • 1/2 כף סוכר
  • 1 כוס פחות 1 כף (230 מ"ל) מים פושרים
  • 1/2 1 כפות שמן זית
לתוספות
  • 130-120 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • ירקות קצוצים לפי הטעם (בצילום: תירס, פלפל אדום)
ההכנה
1. מחממים את התנור ל־250 מעלות.
2. הרוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיביו. טועמים ומתקנים תיבול. מניחים בצד.
3. הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, השמרים, המלח והסוכר. מוסיפים את המים ואת שמן הזית ומערבבים בכף עד שנוצר בצק. מעבירים למשטח מקומח ולשים כ־2 דקות.
4. פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ובעזרת מערוך מרדדים עליו את הבצק למלבן בגודל התבנית. בעזרת נייר האפייה, מעבירים את הבצק לתבנית. יוצקים את הרוטב ומורחים על הבצק, משאירים שוליים נקיים.
5. התוספות: מפזרים את המוצרלה ואת הירקות.
6. אופים 10-8 דקות, עד ששולי הבצק משחימים היטב. מוציאים ומגישים חם.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button