המרכיבים (25-20 יחידות)
- 100 גרם ביסקוויטים
- כ־5 כפות גדושות (90 גרם) גרנולה
- 1/3 כוס חלב
- 50 גרם חמאה, מומסת
- 2 כפות גדושות (50 גרם) ממרח שוקולד
- 1 כף אבקת קקאו
- 1 כפית אבקה להכנת משקה שוקו
- לציפוי: כ־50 גרם גרנולה
ההכנה
1. שמים את הביסקוויטים בקערת מעבד המזון וטוחנים לפירורים. מוסיפים את הגרנולה וטוחנים פעמיים (שני פולסים) בלבד. מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
2. מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים ומערבבים בכף לעיסה אחידה.
3. הכדרור והציפוי: מפזרים את הגרנולה לציפוי בצלחת מתאימה. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים ומגלגלים בגרנולה. מאחסנים במקרר 1/2 שעה לפחות. מגישים.
- איך שומרים? עד 4 ימים, במקרר.