שף
שף
מאפינס דייסת שיבולת שועל

מתאימים בול להפסקת עשר: מאפינס דייסת שיבולת שועל במתיקות מעודנת

דמיינו את הגרסה האפוייה לדייסה החביבה עליכם. ועכשיו פשוט תכינו אותה! אריאל בן חמו מנבחרת המשפיעניות של שף הפכה את המנה האהובה למאפה טעים ובריא, שאפשר לגוון בקלות

פורסם:
המאפינס האלה הם בעצם דייסת שיבולת שועל אפויה שאפשר וכיף לקחת לדרכים. אני יכולה להגיד לכם שהם מתאימים לקופסאות האוכל לגן וללימודים, שמתאים לקחת אותם לעבודה, לארוחת בוקר מאוזנת, לפיקניקים בחופשות החגים שמתקרבים, ואני יכולה גם לספר שאני אופה אותם לנעמי, בתי הקטנה, לטעימות ראשונות. כמו שאתם מבינים, הם פשוט מתאימים לכולם ולכל זמן.
זה אחד המתכונים ה"חרושים" אצלי בבית, ובכל פעם אנחנו מגוונים עם הפירות, משחקים עם תבלינים ולפעמים אפילו מוסיפים שוקולד צ׳יפס, אם בא לנו קינוח. המאפינס האלה הם פתרון מעולה לכל צורך, טעימים וקלים במיוחד להכנה. מקווה שתתאהבו כמונו!
  • אין סוכר במתכון. אפשר להוסיף מייפל או דבש להמתקה, אבל אצלנו אוהבים ככה.
  • שיבולת שועל רגילה לא מתאימה למתכון הזה.
  • אפשר להקפיא את המאפינס.



המרכיבים (12 יחידות)
  • 2 כוסות שיבולת שועל להכנה מהירה (קוואקר)
  • 2 כוסות חלב מכל סוג
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון, לא חובה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 בננה מעוכה
  • 1 ביצה (או עוד 1 בננה מעוכה, לגרסה טבעונית)
  • 1 כף גדושה חמאת בוטנים או שקדיה או טחינה גולמית
  • לתוספות: פירות חתוכים, אפשר גם קפואים
ההכנה
1. מחממים את התנור ל־180 מעלות טורבו. אם לא משתמשים בסיליקון, משמנים את התבניות.
2. מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה. מחכים 10 דקות.
3. מעבירים לתבניות (אפשר למלא את התבניות, המאפים תופחים מעט מאוד).
4. מפזרים פירות על כל מאפינס (או תוספות אחרות).
5. אופים 25–35 דקות, עד שהמאפינס מתייצבים. מוציאים מהתבניות רק לאחר צינון מוחלט.

  • אריאל בן חמו היא מתכונאית ובעלת הבלוג "בריאלי". אינסטגרם: barieli.ariel, אתר: barieli.com
  • לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת המשפיעניות של "שף"
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button