כבר שנים שאמא שלי דואגת שתמיד יהיה מלאי של הנפלאים האלו בבית. הם עשויים משני מרכיבים בלבד, מושלמים לאירוח, לנשנוש, לסיום הארוחה או סתם אם מתחשק לגנוב ביס מתוק. בנוסף, הם כשרים לפסח ואפילו טבעוניים!
טיפים:
- במידה ומקפיאים את התערובת למשך כל הלילה, מומלץ להמתין 2 דקות לפני החיתוך.
- אפשר לגוון ולהוסיף לתערובת אגוזים או שבבי שוקולד לבן.
- ניתן לאחסן את הטראפלס המוכנים בקופסת פלסטיק במקפיא ולהוציא כמה דקות לפני ההגשה.
המרכיבים (48 יחידות בתבנית 15X15 ס"מ)
- 4 חפיסות שוקולד מריר (400 גרם)
- 1 כוס טחינה גולמית (240 גרם)
- אפשרות לציפוי: מעט אבקת קקאו
ההכנה
1. ממיסים את קוביות השוקולד בפולסים במיקרוגל.
2. מערבבים את השוקולד והטחינה היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד.
3. מכניסים למקפיא לפחות לשעתיים, ואפשר גם ליותר.
4. מוציאים מהתבנית, חותכים לקוביות בגודל הרצוי ומערבבים בקערה עם מעט קקאו.
- רוני כהן היא בלוגרית אוכל. אינסטגרם: ronis_recipes
- לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת #המשפיעניות של שף