שף
שף
עוגת גלידה

קלאס באפס מאמץ: עוגת גלידה

מכינים בסיס בסגנון כדורי שוקולד, יוצקים גלידה מוכנה, מקפיאים - ומקבלים עוגה קפואה ומרשימה בתוך 15 דקות בלבד

פורסם:
הוציאו את הגלידה מהמקפיא 15 דקות לפני הכנת העוגה, כדי שתהיה נוחה לעבודה.

המרכיבים

(תבנית בגודל 30X20 ס"מ)
  • 1 חבילה (1.3 ליטרים) גלידת וניל, רכה
  • 1/2-1/3 כוס דובדבנים מסוכרים
לבסיס
  • 200 גרם ביסקוויטים או עוגיות חמאה
  • 4 כפות (40 גרם) אבקת קקאו
  • 6 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • 75 גרם חמאה, מומסת
  • 6 כפות (90 מ"ל) חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • אפשרות לעיטור: חטיף שוקולד

ההכנה

1. הבסיס: שמים בקערת מעבד המזון את הביסקוויטים ומעבדים לפירורים (ואפשר גם לשים בשקית ולרסק בפטיש שניצלים או במערוך).
2. שמים בקערה נפרדת את כל שאר מרכיבי הבסיס ומערבבים לקרם חלק. מוסיפים את הביסקוויטים ומערבבים לעיסה אחידה. מעבירים לתבנית, משטחים ומהדקים בעזרת הידיים.
3. מפזרים על הבסיס את הדובדבנים המסוכרים. יוצקים עליהם את הגלידה ומיישרים. אם רוצים, מפזרים את העיטור. מכסים ומאחסנים במקפיא 6 שעות לפחות. חותכים לריבועים ומגישים.
  • זמן הכנה: כ־15 דקות
  • דרגת קושי: קל
  • איך שומרים? עד 3 שבועות, במקפיא
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button