תפוחי עץ מקורמלים בדפי אורז

קלים להכנה ועם מעט קלוריות: תפוחי עץ מקורמלים בדפי אורז

המתכון הזה הוא חגיגה אמיתית. הוא קל להכנה וגם חוסך לנו קלוריות, בזכות תחליף סכור חום של טרוביה. בלוגרית האוכל שירי עמית מדגימה איך להכין, שלב אחר שלב

מוגש מטעם טרוביה
מוגש מטעם טרוביה
פורסם:

לחצו לצפייה
(צילום: נוויל האריס, ירון שרון, אורי דוידוביץ')

2 צפייה בגלריה
תפוחי עץ מקורמלים בדפי אורז
תפוחי עץ מקורמלים בדפי אורז
תפוחי עץ מקורמלים בדפי אורז
(צילום: בועז לביא, סגנון: נועה קנריק)

המרכיבים ל־9 יחידות:
  • 1 כפית חמאה או שמן קוקוס
  • 1 כפית תחליף סוכר חום טרוביה
  • 3 תפוחי עץ ירוקים בגודל בינוני (גרני סמית), קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית תמצית וניל טבעית
  • 9 דפי אורז
  • 2-1 כפות שמן קוקוס
ההכנה:
1. מחממים במחבת חמאה או שמן קוקוס.
2. מוסיפים תחליף סוכר ונותנים לו מעט להתקרמל.
3. מוסיפים קוביות תפוחי עץ, קינמון ותמצית וניל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריכוך התפוחים.
4. טובלים דף אורז בקערה עם מים עד לריכוך, מניחים כף מתערובת התפוחים ומקפלים לצורת אגרול. ממשיכים באותו האופן עם יתר דפי האורז.
5. מחממים במחבת שמן קוקוס וצורבים את דפי האורז הממולאים משני הצדדים עד להזהבה.
6. מגישים לצד יוגורט יווני.

למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button