שף
שף
גלידוניות במבה אדומה

קבלו את הברקת העונה: גלידוניות במבה אדומה

כמה דקות של עבודה פשוטה והמקפיא מתמלא בחטיף המושלם לקיץ. שרית נובק מנבחרת המשפיעניות של שף עם מתנה לחום ולחופש הגדול

פורסם:
חופש גדול, ילדים משועממים בבית, קיץ וטרנדים הולידו את הגלידוניות החמודות האלה: תרגול בדחיית סיפוקים בטעם במבה אדומה. קל מאוד להכין אותן, כמה מצרכים בודדים וכמה דקות של עבודה – ויש פעילות חמודה לעוד יום של חופש, שאחריה, בכל פעם שתפתחו את המקפיא, תמצאו בו פינוק טעים ומשמח במיוחד.
טיפ: במקום להשתמש בתבניות סיליקון, אפשר להקפיא את הכמות ב־2 תבניות אינגליש קייק. לאחר שהכול קופא, מחלצים, חותכים לקוביות, ומצפים בהתאם להנחיות.

המרכיבים (כ־20 יחידות)
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה
  • 1 כפית מחית וניל (אם אין, ותרו על הווניל)
  • 1/2 פחית (200 גרם) חלב ממותק מרוכז
  • 1 שקית (30 גרם) במבה אדומה
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 1 כף שמן צמחי
ההכנה
1. מקציפים את השמנת ואת מחית הווניל (אם משתמשים) לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב.
2. מפוררים חצי מכמות הבמבה. מוסיפים את הפירורים לקרם ומערבבים.
3. יוצקים את הקרם לתבניות שקעים מסיליקון. מטביעים 2–3 יחידות של במבה אדומה בכל שקע (את היתרה שומרים). מכניסים להקפאה ל־8 שעות לפחות.
4. כשהגלידוניות קפואות, מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בהדרגה. מוסיפים לו את השמן ומערבבים היטב. מפוררים את יתרת הבמבה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים היטב.
5. מחלצים את הגלידוניות מהתבנית וטובלים בשוקולד. מחזירים למקפיא להתייצבות. מגישים.

  • שרית נובק היא בלוגרית וצלמת אוכל, כותבת את הבלוג "מיס פטל". אינסטגרם: misspetel, אתר: misspetel.com
  • לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת המשפיעניות של "שף"
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button