המרכיבים (25-20 יחידות)
- 4 טבלאות שוקולד (100 גרם כל אחת) מסוגים שונים - מריר, חלב, לבן
- 1 כוס גרנולה, לפי הטעם
- 1/2 כוס פירות טריים או מיובשים, קצוצים דק (פטל, אוכמניות, חמוציות וכדומה)
ההכנה
1. מחממים את התנור ל־60 מעלות בלבד (מומלץ בתוכנית טורבו). מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
2. מניחים את טבלאות השוקולד בתבנית, צמודות זו לזו. אופים 15 דקות. מוציאים.
3. יוצרים בטבלאות השוקולד דוגמת שיש בעזרת קיסם או מזלג ומשלבים בין הגוונים השונים. מפזרים עליהן את הגרנולה והפירות. מאחסנים במקרר 15 דקות לפחות, להתייצבות.
4. שוברים את משטח השוקולד באופן חופשי ליחידות קטנות (מומלץ בגודל כ־3 סמ"ר). מגישים.
- איך שומרים? במקרר – עד חודש, אם משתמשים בפירות מיובשים, או עד 3 ימים אם הפירות טריים.