קרמבו לוטוס במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן

חסי סגל ("קווין אוף קייק") מכינה קרמבו לוטוס במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן

ביקשנו מהבלוגריות המובילות לבחור את הקינוח המושלם שלהן לחג. התוצאה - קינוחי לוטוס עשירים, מפנקים ומרגשים, כדי שגם אתם תוכלו להתפנק עם השילוב המושלם בין לוטוס לחג הלבן. והפעם: חסי סגל, בעלת הבלוג "Queen of Cake"

חסי סגל, מוגש מטעם לוטוס
פורסם:
כחובבת מושבעת של עוגות גבינה, מאז שאני זוכרת את עצמי אני טוענת שלא צריך לשמור אותן רק לשבועות, ואני מכינה כל השנה עוגות גבינה. אני נהנית מפרוסת עוגת גבינה בשבת בבוקר לצד הקפה. לכבוד שבועות, החג האהוב עליי במיוחד, אני הכי נהנית ליצור מתכונים וגרסאות מיוחדות לעוגת גבינה. הפעם בחרתי להכין קרמבו לוטוס עם קרם גבינה ושוקולד לבן. השילוב של הביסקוויט הפריך, קרם גבינה ושוקולד לבן וציפוי הלוטוס הוא שילוב ממכר במיוחד וטעים. ובעיקר מתאים כקינוח מושלם לארוחת חג

בינוני | 18-20 יחידות | 30 דקות הכנה
המרכיבים:
לבסיס:
  • 150 גרם עוגיות לוטוס
  • 150 גרם ממרח לוטוס
לקרם גבינה:
  • 120 גרם שוקולד לבן, קצוץ
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%, קרה מאוד
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 250 גרם גבינת שמנת 15% או 30%
לציפוי:
  • 250 גרם ממרח לוטוס
לקישוט:
  • 5-6 עוגיות לוטוס, מפוררות
אופן ההכנה:
1. בסיס: טוחנים עוגיות לוטוס לפירורים דקים במעבד מזון או בשקית אטומה עם מערוך. מניחים את הפירורים בקערה, מוסיפים ממרח לוטוס ומערבבים היטב, עד לציפוי כל הפירורים וקבלת תערובת אחידה ודביקה. מניחים את התערובת בין שני ניירות אפייה ומרדדים לעובי כ-0.5 ס"מ. מקפיאים חצי שעה לפחות.
2. בינתיים, מכינים קרם גבינה: מניחים בקערה חסינת חום שוקולד לבן ו-60 מ”ל שמנת להקצפה וממיסים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה. בקערת מיקסר (או לחילופין עם מיקסר ידני) מקציפים 190 מ”ל שמנת להקצפה, מוסיפים אבקת סוכר ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה מאוד. מוסיפים גבינת שמנת ומקפלים בעדינות לקבלת קרם חלק ואחיד. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומקפלים עד לקבלת קרם חלק. מכסים ושומרים במקרר להתייצבות במשך חצי שעה עד שעה.
3. מוציאים את הבסיס מהמקפיא, קורצים עוגיות דקיקות בקוטר 5-6 ס״מ ושומרים במקפיא עד ההרכבה.
4. הרכבה: מעבירים את קרם הגבינה לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2-3 ס”מ. מזלפים תלוליות בצורת קרמבו על גבי העוגיות ומקפיאים למשך כשעה להתייצבות, לפני הציפוי.
5. ציפוי: ממיסים ממרח לוטוס במיקרוגל עד לריכוך. מעבירים את ממרח הלוטוס המומס לתוך כלי גבוה (למשל כוס) שיהיה נוח לטבילת הקרמבו. טובלים את הקרמבו ומניחים על גבי תבנית. מפזרים מיד פירורי עוגיות לוטוס שיידבקו לציפוי. מכניסים למקפיא עד להגשה. מומלץ לאכול חצי קפוא.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button