חטיף חלבון ולוטוס; מתכון: הדס ומעיין לפידות

הדס ומעיין לפידות מכינות חטיף חלבון רוקי רוד עם ממרח ועוגיות לוטוס, אגוזי לוז ומרשמלו

הכינו את עצמכם לחגיגה קולינרית מושלמת! הבלוגריות המובילות חושפות את סודות הקינוחים שלהן עם לוטוס לחגי תשרי. אספנו עבורכם את המתכונים הכי אלגנטיים וטעימים, שיהפכו את שולחן החג שלכם עם לוטוס לחגיגי ומתוק במיוחד. והפעם: חטיף חלבון רוקי רוד לוטוס של הדס ומעיין לפידות לחג סוכות , רגע לפני החזרה לשגרה

מוגש מטעם לוטוס
עודכן:
הדס ומעיין לפידות (hm.fitnutrition , המצפן לתזונה שלכם): "אנחנו אישית מאוד אוהבות חטיפי חלבון, מרשמלו ושוקולד, ובעבר היה חטיף רוקי רוד שכבר יצא מייצור והיינו חייבות לייצר לו תחליף ראוי!
חטיף החלבון רוקי רוד שבחרנו להכין לחג משלב בין הרצון ליהנות ממאכל טעים וחגיגי ובין הצורך בשמירה על תזונה בריאה ומאוזנת עם כמות חלבון מספקת. החטיף רוקי רוד, שמורכב בדרך כלל משוקולד, אגוזים ומרשמלו, הוא קינוח קלאסי, אך כשמשלבים אותו עם מרכיבים עתירי חלבון כמו אבקת חלבון או חמאת אגוזים זוכים בערכים תזונתיים מזינים שמספקים גם את הרצון במתוק וגם את הצרכים התזונתיים שלכם".


חטיף חלבון רוקי רוד עם ממרח ועוגיות לוטוס, אגוזי לוז ומרשמלו

דרגת קושי: קל | 10 דקות הכנה | 12 יחידות | תבנית: מרובעת בגודל 20 או 22 ס"מ | פרווה

המרכיבים:
  • 1/4 כוס (60 גרם) ממרח לוטוס
  • 12 עוגיות לוטוס (80 גרם)
  • 2 חבילות (200 גרם) שוקולד לבן (השתמשנו בשוקולד ללא תוספת סוכר)
  • 3 סקופים (90 גרם) אבקת חלבון מי גבינה בטעם וניל או קרמל
  • 1/2 כוס (30 גרם) מיני מרשמלו
  • 2 כפות (20 גרם) אגוזי לוז טבעיים, קלופים וחצויים
  • קורט מלח
לקישוט:
  • 1 כף ממרח לוטוס מומס

ההכנה:
1. ממיסים בקערה מעל מחבת או סיר עם מים רותחים (בן מארי) את השוקולד הלבן וממרח הלוטוס ומערבבים עד להמסה מלאה.
2. בינתיים מניחים בקערה את אבקת החלבון, 9 עוגיות לוטוס, את המרשמלו, אגוזי הלוז ומלח ומערבבים בעדינות תוך שבירת העוגיות לחתיכות גדולות.
3. מעבירים את תערובת היבשים לקערה של השוקולד המומס לאחר שהתקרר מעט, ומערבבים עד שהעיסה אחידה וקיבלה מרקם בצקי ונוח.
4. מניחים נייר אפייה בתבנית, יוצקים את העיסה ומשטחים. מהדקים היטב ומקשטים בעוגיות הלוטוס הנותרות ובזילוף של ממרח לוטוס שחיממנו במיקרו כמה שניות.
5. נותנים לחטיפים להתייצב במקפיא לחצי שעה או במקרר לשעה לפחות. מוציאים וחותכים למלבנים או לריבועים. בתיאבון!
● שומרים במקרר או במקפיא
חג שמח
פורסם לראשונה: 12:40, 29.08.24
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button