חטיף קוביות שוקולד צבעוני של נטלי לוין

חום, לבן וצבעוני: שני נשנושים מתוקים עם השוקולד של מילקה

ביקשנו מהבלוגרים המובילים נטלי לוין (בעלת הבלוג "עוגיו.נט") ורון יוחננוב (בעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב") ליצור לנו מטעמים עם השוקולד של מילקה, והתוצאה - מתוקים שלא תרצו להפסיק לאכול (ולצלם)

מוגש מטעם מילקה
פורסם:

חטיף קוביות שוקולד צבעוני

מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין, בעלת הבלוג "עוגיו.נט"
4 צפייה בגלריה
חטיף קוביות שוקולד צבעוני
חטיף קוביות שוקולד צבעוני
חטיף קוביות שוקולד צבעוני
(צילום: נטלי לוין, בעלת הבלוג "עוגיו.נט")

20-10 חטיפים (תלוי בגודל)
המרכיבים:
  • 2 חפיסות (200 גרם) שוקולד לבן מילקה
  • 1 חפיסה (100 גרם) שוקולד מילקה אימוג'י (מהדורה מוגבלת)
  • 100-50 גרם בייגלה
  • 3-2 כפות סוכריות עדשים
אופן ההכנה:
1. שוברים את השוקולד הלבן לקוביות ושמים בקערה.
2. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
3. יוצקים את השוקולד המומס על גבי תבנית תנור או מגש מרופדים בנייר אפייה ומשטחים בצורה חופשית לעובי חצי ס"מ.
4. מפזרים מעל בצורה חופשית את קוביות שוקולד האימוג'י, הבייגלה וסוכריות העדשים.
5. מעבירים למקפיא למשך כשעה.
6. שוברים לחתיכות אסימטריות ומגישים קר.
טיפים והערות:
• החטיפים נשמרים במקפיא עד חודש.
• במקום בייגלה אפשר להשתמש בכל חטיף מלוח אחר שאוהבים.
• אם רוצים, אפשר להוסיף גם סוכריות צבעוניות קטנטנות.

אצבעות שוקולד מילקה

מתכון, צילום וסטיילינג: רון יוחננוב, בעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב"
4 צפייה בגלריה
אצבעות שוקולד מילקה
אצבעות שוקולד מילקה
אצבעות שוקולד מילקה
(צילום: רון יוחננוב, בעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב")
מרכיבים:
לתחתית:
  • 2 חפיסות (200 גרם) שוקולד מילקה חום-לבן, שבור לקוביות
  • 5 כפות שמן קוקוס או קנולה
  • 3 כוסות פצפוצי אורז
  • חופן פיצוחים מכל סוג שאוהבים (לא חובה - משדרג מאוד): שקדים / אגוזי לוז / פיסטוקים / אגוזי מלך
לציפוי:
  • 2 חפיסות (200 גרם) שוקולד מילקה דארקמילק (40% מוצקי קקאו), שבור לקוביות
  • 200 מ”ל שמנת מתוקה להקצפה 38% או שמנת צמחית
אופן ההכנה:
1. מכינים תבנית מרובעת 20/20 או מלבנית 20/30 מרופדת בנייר אפייה.
2. שמים את השוקולד מיקס עם השמן בקערה חסינת חום וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים. מוציאים מהמיקרוגל ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את פצפוצי האורז יחד עם הפיצוחים (אם רוצים) ומערבבים היטב, עד שכל פצפוצי האורז מצופים היטב בשוקולד.
4. מעבירים לתבנית ומשטחים היטב. מכסים בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות במקפיא לחצי שעה.
5. הציפוי: בקערה חסינת חום שמים את השוקולד המריר עם השמנת וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים. מערבבים היטב.
6. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את הציפוי מעל. מכסים שוב ומעבירים להתייצבות במקרר לשלוש שעות לפחות.
7. שולפים מהמקרר, חותכים לאצבעות או לקוביות. מעבירים לקופסה ומאחסנים בהקפאה כדי שיישארו פריכים.

4 צפייה בגלריה
אצבעות שוקולד מילקה
אצבעות שוקולד מילקה
(צילום: רון יוחננוב, בעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב")
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button