המרכיבים
(5-4 מנות)
- 2 כוסות (480 מ"ל) מיץ קלמנטינות
- 1 כף סוכר
- 2 כפות קורנפלור
- 3 כפות מים
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- 1 כף קליפת קלמנטינה מגוררת
ההכנה
1. שמים בסיר קטן את מיץ הקלמנטינות והסוכר ומביאים לרתיחה. בינתיים, מערבבים היטב בקערה את הקורנפלור, המים ומיץ הלימון. כשמיץ הקלמנטינות רותח, מוסיפים לסיר את תמיסת הקורנפלור ואת קליפת הקלמנטינה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב נמרץ עד הסמכה (כ־2 דקות). מסירים מהכיריים.
2. יוצקים את הפודינג לכלי הגשה. מגישים מיד, חם.
- איך שומרים? עד יומיים, במקרר. לא מומלץ לחמם מחדש.