שף
שף
 פשטידת בטטה ותרד

יום בטטה: פשטידה, סלט ועוד מתכונים בראש כתום

מנאגטס מזינים ועד מאפינס מתוחכמים – טליה הדר מגישה מבחר מתכונים עם אחת מהירקות הכי טעימים ומשמחים בשוק 

פורסם:

פשטידת בטטה ותרד

השכבות הצבעוניות שלה משגעות והופכות אותה ל"פשטידת רושם". למרות המראה המתוחכם, היא פשוטה להכנה וזה חלק מהכיף.
6 צפייה בגלריה
 פשטידת בטטה ותרד
 פשטידת בטטה ותרד
פשטידת בטטה ותרד
( טליה הדר, צילום: בועז לביא)


ברוסקטת בטטה עם קציפת אבוקדו

את פרוסות הלחם המסורתיות מחליפות בטטות צלויות, ועליהן שילוב נהדר של טעמים ומרקמים בעזרת אבוקדו מוקצף ובצל מטוגן. את המנה יש להרכיב לפני ההגשה, אבל חלקים ממנה אפשר להכין עד יומיים מראש, כך שלמעשה זו מנה מושלמת לאירוח או לכל מטרה אחרת.
6 צפייה בגלריה
 ברוסקטת בטטה עם קציפת אבוקדו
 ברוסקטת בטטה עם קציפת אבוקדו
ברוסקטת בטטה עם קציפת אבוקדו
( טליה הדר, צילום: בועז לביא)


נאגטס בטטה וטופו אפויים

נשנוש כיפי, מנת פתיחה או בסיס לארוחה, הכול הולך – רק תחליטו באיזה מטבל לטבול בסוף.
6 צפייה בגלריה
נאגטס בטטה וטופו אפויים
נאגטס בטטה וטופו אפויים
נאגטס בטטה וטופו אפויים
( טליה הדר | צילום: בועז לביא)

סלט בטטה אסייתי

בטטה חיה, לא מבושלת או אפויה, היא בעיניי הגרסה העדינה של הגזר. בסלט המעולה הזה היא במיטבה, תורמת לקראנצ'יות ולטעם. ההנאה מובטחת.
6 צפייה בגלריה
 סלט בטטה אסייתי
 סלט בטטה אסייתי
סלט בטטה אסייתי
( טליה הדר, צילום: בועז לביא)

מאפינס בטטה, תפוז ורוזמרין

שילוב טעמים מיוחד ונהדר (וברור שאם לא תגלו, אף אחד לא ידע שיש פה בטטה). לגרסה חגיגית קצת יותר, אפשר להוסיף להם ציפוי סוכר־תפוז.
6 צפייה בגלריה
 מאפינס בטטה,  תפוז ורוזמרין
 מאפינס בטטה,  תפוז ורוזמרין
מאפינס בטטה, תפוז ורוזמרין
( טליה הדר, צילום: בועז לביא)
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button