פשטידת בטטה ותרד
השכבות הצבעוניות שלה משגעות והופכות אותה ל"פשטידת רושם". למרות המראה המתוחכם, היא פשוטה להכנה וזה חלק מהכיף.
ברוסקטת בטטה עם קציפת אבוקדו
את פרוסות הלחם המסורתיות מחליפות בטטות צלויות, ועליהן שילוב נהדר של טעמים ומרקמים בעזרת אבוקדו מוקצף ובצל מטוגן. את המנה יש להרכיב לפני ההגשה, אבל חלקים ממנה אפשר להכין עד יומיים מראש, כך שלמעשה זו מנה מושלמת לאירוח או לכל מטרה אחרת.
נאגטס בטטה וטופו אפויים
נשנוש כיפי, מנת פתיחה או בסיס לארוחה, הכול הולך – רק תחליטו באיזה מטבל לטבול בסוף.
סלט בטטה אסייתי
בטטה חיה, לא מבושלת או אפויה, היא בעיניי הגרסה העדינה של הגזר. בסלט המעולה הזה היא במיטבה, תורמת לקראנצ'יות ולטעם. ההנאה מובטחת.
מאפינס בטטה, תפוז ורוזמרין
שילוב טעמים מיוחד ונהדר (וברור שאם לא תגלו, אף אחד לא ידע שיש פה בטטה). לגרסה חגיגית קצת יותר, אפשר להוסיף להם ציפוי סוכר־תפוז.